Záchrana zvířete je neocenitelný čin, který se nedá s ničím jiným srovnat.....

Tento příběh se stal lidem, kteří cestovali v autě. Když jeli po šedivé silnici obklopené hustou zelení, všimli si cestující nesměle postávajícího psa. Lidé nemohli pokračovat, protože starostlivé srdce jim říkalo: musí přestat!

foto: storyfox.ru

Bylo vidět, že má malý hlad, a tak mu lidé dali trochu jídla. Hubený pes se nesměle přiblížil ke kouskům jídla a začal jíst.

Lidé si uvědomili, že zvíře nemohou nechat samotné, a tak začali přemýšlet, jak ho vzít s sebou.

foto: storyfox.ru

Dlouho se tam nedalo zastavit, protože po silnici neustále jezdila auta a hrozilo, že pejsek ze strachu vyskočí na silnici. Bylo rozhodnuto, že ho trochu nakrmíme, abychom v něm vzbudili důvěru.

foto: storyfox.ru

O něco později pes uvěřil, že muži přišli s dobrými úmysly. Pak mu muž nasadil tenký obojek. Psu se to samozřejmě nelíbilo, ale lidé pochopili, že je to jediná šance, jak mu pomoci...

Nakonec vyděšeného psa přikryli hadrem a pak ho opatrně zvedli. Brzy s ním do útulku přišli lidé.

foto: storyfox.ru

Při bližším pohledu vypadalo štěně velmi špatně. Celé tělo měl pokryté blechami, v uších se mu objevila infekce a srst mu vypadávala v cárech kvůli svrabu. Pes měl také zranění na bocích. Vážil pouhé 4 kilogramy.

foto: storyfox.ru

Začala dlouhá a úporná léčba, která trvala dlouho. Současně pes potřeboval speciální krmivo pro zvýšení hmotnosti a posílení imunity.

Po dvou měsících se vzhled psa zcela změnil! Nyní pes váží 8 kilogramů a jeho srst je lesklá a začala růst!

foto: storyfox.ru

Pejsek teď potřebuje jen milující páníčky a my jsme si jisti, že tato přátelská a hravá "holka" bude určitě v domově, kde se o ni postarají!

Hlavní foto: storyfox.ru