Kdyby Mikeovi přátelé zjistili, že miluje koťata, nikdy by tomu nevěřili! Mike je opravdu brutální, pokrytý tetováním a pitbull by vedle něj vypadal skvěle. Vlastně si to mysleli všichni kolem něj, ale ukázalo se, že tento brutální muž dokáže malé kočky nejen milovat, ale dokonce i plakat!

foto: mimimetr.me

Tři synové a malá dcera

Před několika měsíci se náš hrdina rozhodl trochu změnit obor a starat se o zvířata. A pak mu někdo zavolal: "Miku, můžeš vzít nějaká koťata do dočasných domovů?"

foto: mimimetr.me

"Byl jsem tak nadšený!" - přiznává muž. Samozřejmě souhlasil a brzy se v jeho domě objevily malé kuličky. Na ramenou mu lezla čtyři pištící miminka, která se dožadovala jídla a pozorovala ho malýma, výraznýma očima. Tři z nich byli kluci a ze sněhobílého koťátka se vyklubala holčička. Mike ji pojmenoval Leia.

foto: mimimetr.me

Při pohledu na koťata muž nevěřil vlastním očím: opravdu se mu to všechno děje? Opravdu souhlasil s tím, že se stane "tatínkem" těchto dětí, které je třeba celé hodiny krmit a věnovat jim spoustu pozornosti! Ano, stalo se to Mikeovi a byl zčásti rozrušený a zčásti nadšený!

Situaci komplikovala skutečnost, že koťata měla podváhu a špatný zdravotní stav. Každý den byl jako boj o život, který dnes skončil ve prospěch koťat, ale zítra může být prohraný. Mike žil celé tyto dny v atmosféře strachu a obav o koťata.

foto: mimimetr.me

A pak jedno z koťat zemřelo... Byl to malý Yoda...

"Jen neplač, jen neplač!" - Mike se snažil nebrečet. A v tu chvíli mu po tvářích stékaly slzy jako kroupy. Tento zdánlivě násilnicky vyhlížející muž plakal jako dítě!

foto: mimimetr.me

Sbohem, děti.

Brzy onemocněla i malá Leia. Vypadala den ode dne hůř, hubla a Mike zpanikařil. Běžel k lékaři, který mu řekl, že kotě může každou chvíli zemřít. Přesto je ochoten pomoci, a tak nabídne sedmidenní léčbu, která ukáže, zda lze Leiu zachránit před smrtí.

foto: mimimetr.me

Přesně o den později se kotě cítilo lépe. Bylo to úžasné: malá jako by ožila. Běhala, skákala, hrála si se svými bratry a zjevně vypadala lépe. Lékaři se ji podařilo zachránit!

Zbytek týdnů, které koťata strávila s Mikem, byl klidný. Koťata vyrostla a přibrala na váze. A muž měl knedlík v krku: podařilo se mu k nim přilnout, ale koťata musela být odvezena zpět do útulku.

foto: mimimetr.me

"Snažil jsem se přestat plakat!" - Mike přiznává, že to bylo velmi obtížné. Rozloučení bylo smutné a bolestné. Muž přiznává, že ani na vteřinu nelituje, že souhlasil s tím, že si malá koťata vezme k sobě domů, a nyní doufá, že se setkají s páníčky, kteří je budou mít rádi jako vlastní děti! Mimochodem dodal, že koťata vezme do dočasného domova vícekrát!

foto: mimimetr.me

Jsme moc rádi, že na světě existují tak skvělí lidé, jako je Mike, a věříme, že jeho malí svěřenci určitě skončí v dobrých rukou!

Hlavní fotografie: mimimeter.me