Tyto tři dívky - smutný, ale předvídatelný výsledek toho, že jejich rodiče jsou závislí na drogách. Narodili se s vadami a jejich rodiče se o ně odmítli starat, nechali je v nemocnici a nikdy se o nich nezmínili. Jak dopadl jejich život?

foto: optim1stka.ru

Problémy a rozhodnutí

Když rodiče viděli své dcery, ani je nechtěli vzít domů. Děti s těmito komplikacemi potřebují zvláštní péči a stálou lékařskou podporu. Rodiče takové možnosti neměli.

Tato siamská dvojčata měla štěstí. Jeden pár hledal dítě, ale okamžitě se rozhodl adoptovat tyto dívky, starat se o ně a udělat vše pro jejich normální vývoj.

foto: optim1stka.ru

Manželé Garrisonovi pochopili: děvčata potřebují operaci, musí být oddělena, aby se mohla normálně vyvíjet. Byla provedena všechna potřebná vyšetření. Lékaři doporučili počkat alespoň 9 měsíců, aby holčičky trochu povyrostly a zesílily.

foto: optim1stka.ru

Operace byla úspěšně dokončena. Prováděli ji nejlepší odborníci. Dívky se vyvíjely jako normální děti. Při narození o tom nebylo možné ani snít. Získali nezávislost a osobní prostor. Všechny orgány se naštěstí vyvíjely normálně. Každé dívce chyběla jen jedna noha.

To se může změnit díky finanční situaci jejich rodičů. Adoptivní rodiče investovali do nové generace protéz, aby se jejich dcery naučily samostatně chodit. Rodina dvojčata milovala nade vše. Ne vždy biologičtí rodiče milují své vlastní děti tak, jako tento pár.

Jak dopadly životy těchto dívek?

Rodina Jeffa a Daphne má farmu, na které dívky vyrůstaly. Naučili se dělat všechno, co potřebovali, fyzicky zesílili a měli určitý charakter. Fyzicky se lišili od zdravých lidí, jejich píle a pracovitost jim pomohly překonat všechny nevýhody. Žijí běžným životem jako všechny děti, mají koníčky a přátele.

foto: optim1stka.ru

Třetí sestra, která není siamské dvojče, roste s nimi. Dívky nemají nikoho bližšího. Tolik se od sebe liší! V jejich blízké společnosti vyrůstá hvězda, kluk a tichá rozumná mladá dáma.

Jejich rodiče je zbožňují, protože po dcerách touží už dlouho. Manželé už mají tři adoptované chlapce a Daphne si moc přála další dceru.

Tato rodina je jedinečná a často ji můžete vidět v televizi. Lidé se na tuto šťastnou rodinu rádi dívají.

foto: optim1stka.ru

Sestrám je již 17 let, jsou spokojené se životem a věří si do budoucna. Lidé, kteří se narodili normálně, se málokdy chovají k životu stejně, ale trojčata jsou si jistá: život je krásný.

Hlavní foto: optim1stka.ru