Když se dva mladí muži vydali do opuštěného vodního parku, ani je nenapadlo, že se nevědomky stanou účastníky neobvyklého příběhu.

foto: mimimetr.me

Na procházce se Trevor s Davidem nadýchali čerstvého vzduchu - naštěstí bylo teplé počasí, i když nedávno pršelo a některé atrakce ve starém vodním parku byly plné špinavé vody.

Zatímco chlapci natáčeli video, vyskočil z křoví pes. Chlapci si byli jistí, že v okolí nikdo není, a tak je překvapil výskyt zatoulaného bílého psa. Pes, který přiběhl, byl neklidný a zjevně se snažil upoutat pozornost.

Chlapci si ho očividně všimli. Šli podél suchých stromů a po chvíli uviděli na cestě dalšího psa! Spěšně přecházel sem a tam a nespouštěl z lidí oči.

foto: mimimetr.me

Psi si všimli pozornosti mladých lidí a vrhli se k nim. Chlapci se na okamžik vyděsili a couvli: úmysly čtyřnožců v nich vyvolaly strach.

Psi však neměli v úmyslu se na mladé lidi vrhnout. Přistoupili k jednomu z nich - chlapci jménem David - a podívali se mu do očí. Nakonec ho šedobílý pes požádal, aby ho následoval..…

foto: mimimetr.me

Chlapci ho následovali a najednou uviděli malý bazén plný špinavé vody. Byla dost hluboká a spadl do ní pes! Nemohl se dostat ven a jen zoufale tloukl tlapkami do vody.

foto: mimimetr.me

Proto byli psi tak nervózní a snažili se upoutat pozornost! Uvědomili si, že jejich čtyřnohý přítel je v nesnázích, a doufali v lidskou pomoc!

Trevor okamžitě přiskočil ke psovi, který se snažil udržet na hladině. Natáhl ruku, popadl vyděšené zvíře a bezpečně ho vytáhl na hladinu!

foto: mimimetr.me

Jak byli psi šťastní! Začali "objímat" svého zachráněného přítele, jako by se ptali: "Jsi v pořádku? Jste v pořádku? "

Všechno bylo prostě úžasné! Pes se s radostí vynořil! Pes se sice ukázal jako nevděčný: jen se podíval na chlapce, který ho zachránil, oklepal si z mokrého "kožichu" špínu a vyskočil na kopec. O chvíli později se oba psi dali do běhu a šedobílý pes se zastavil a zvedl hlavu, aby ho pohladil. V jeho očích byla vidět vděčnost.…

foto: mimimetr.me

Po několika minutách se rozběhl, aby dohnal ostatní, ale kluci se jen smáli. Byli šťastní, že dnes udělali tak dobrý skutek: zachránili živou bytost před smrtí!

foto: mimimetr.me

Jsme jim upřímně vděční!

Hlavní foto: mimimeter.me