Celá rodina byla ihned odvedena do ohrady pro štěňata, aby si chlapec mohl vybrat, kterého chce. Dítě však obrátilo pozornost ke smutnému psovi sedícímu v nedaleké kleci.

Když dítě žádá o koupi psa, rodiče často nesouhlasí. Rodina Petrovových (jméno bylo změněno) se však rozhodla splnit sen svého sedmiletého syna, ale pro štěně si nešla na trh, nýbrž do útulku.

V útulku byla celá rodina okamžitě odvedena k ohradě se štěňaty, aby si chlapec mohl vybrat kterékoli dítě. Dítě však obrátilo pozornost ke smutnému psovi sedícímu v nedaleké kleci.

foto: storyfox.ru

Pracovník útulku uvedl, že zvíře bylo poměrně staré, a proto byl jeho pohled tak smutný. Chlapec si chtěl psa pohladit a bylo mu dovoleno vstoupit do hraběte. V tu chvíli pes přistoupil k dítěti a přitiskl mu čenich na klín. Vypadalo to tak dojemně, že všichni přítomní ronili slzy.

foto: storyfox.ru

Student řekl, že se mu Earl opravdu líbí, a začal žádat rodiče o svolení, aby ho mohl vzít s sebou. Máma s tátou souhlasili. Starší pes nyní žije s rodinou. Jakmile překročil práh domu, okamžitě se rozveselil. Na fotografii je vidět výrazný rozdíl. Jak smutné bylo zvířátko v útulku a jak šťastný byl chlapec v novém domově. Aniž by si to dítě uvědomovalo, udělalo velký kus práce - dalo hraběti šanci, aby se na konci svého života stal šťastným psem.

foto: storyfox.ru

Hlavní foto: storyfox.ru