David a Toby Gallantovi, otec a syn z kanadského Quebecu, se jednou vraceli domů z procházky. U silnice si všimli klubka chlupů. K Davidovi přiběhlo malé kotě a přitisklo mu čumáček na nohu.

Je třeba poznamenat, že oba vždy pomáhají ztraceným zvířatům. Pokud se jich kočka nebo pes nebojí, naváží s nimi kontakt a David si zvíře odvede domů. Pokud se bojí, nahlásí Gallant svůj nález útulku pro zvířata a pracovníci již zvíře odchytí.

foto: storyfox.ru

Dítě vypadalo příšerně: samá kůže a kosti a spousta blech. Zvíře bylo tak slabé, že nedokázalo ani spolknout potravu. Byl podáván přes pipetu.

foto: storyfox.ru

Druhý den vzal otec rodiny kotě k veterináři. Lékař určil věk malého - šest měsíců. Gallanta to překvapilo, protože kočka vypadala na několik měsíců. David dal kotěti jméno Barli.

foto: storyfox.ru

Každý den ho krmil a staral se o něj. V tom mu pomáhaly jeho děti. Kromě toho Barlimu pomohla přizpůsobit se domácí zvířata, která žila s Galanty. Nyní z kotěte vyrostla nádherná kočka. Po kostře, kterou ještě nedávno byl, nezůstala ani stopa.

foto: storyfox.ru

Největší radost z nového přítele měla Davidova dcera. Několik dní před nalezením kotěte jim zemřela kočka jménem Kis-Kis. Gallant ho také jednou našel na ulici a poskytl mu přístřeší.

Je skvělé, že existují lidé jako David a jeho děti, kteří jsou vždy ochotni pomoci zvířatům v nesnázích.

Hlavní foto: storyfox.ru