Půvabná hvězda oslavila letos v březnu 55. narozeniny. Při pohledu na Sářiny fotky z pobřeží se tomu ani nechce věřit. Parkerová o sebe pečuje a vypadá mnohem mladší, než je její biologický věk. Paparazzi nespí a čekají na hvězdu v ulicích New Yorku.

foto: maxwatermelon.ru

Nedávno se fotografům podařilo herečku vyfotografovat na večeři s jejím milým. Pětapadesátiletý Parker působí naprosto spokojeně a klidně. Jessičini fanoušci si všimli, že herečka vypadá během sebeizolace svěže a omlazeně. „Jaké je její tajemství?“ - Fanoušci Sarah se ptají.

foto: maxwatermelon.ru

„Krásná žena“, „Miluji tuto herečku“, „Má na talíři omlazující jablka?“, „Sarah, poděl se o tajemství věčného mládí“. - fanoušci hvězdy jsou neúnavní. Neobešlo se to však bez nevlídných poznámek.

foto: maxwatermelon.ru

„Kde jste si všiml krásné ženy?“, „Sarah je krásná žena, ale zdaleka není dokonalá“, „Obyčejná žena“, „Má štěstí, že je slavná herečka. Bylo by pro ni těžké s takovou tváří bez peněz“ , „Nerozumím obdivu fanoušků“ - komentoval uživatelé internetu. Co říkáte, milí čtenáři? Líbí se vám tato herečka?

foto: maxwatermelon.ru

Hlavní foto: maxwatermelon.ru