Kim a její manžel Travis vychovávali holčičku Hazel. Koncem roku 2015 zjistili, že je Kim těhotná.

Kim Guiliová z Kalifornie vždy snila o velké rodině: ona, její manžel a dvě děti - holčička a chlapeček. Dlouho si byla jistá, že druhé dítě mít nebude. Ale když se to stalo... podívejte se sami!

Kim a její manžel Travis vychovávali holčičku Hazel. Koncem roku 2015 zjistili, že je Kim těhotná. Pár skákal radostí! Samozřejmě doufali, že druhé dítě bude chlapec.

Pár se však rozhodl, že pohlaví dítěte před porodem nezjistí. Kim předtím potratila. Ona a její manžel si tím okamžikem tolik prošli, takže zdraví dítěte pro ně bylo důležitější než pohlaví.

Kim byla pevně přesvědčena, že se stane matkou druhé holčičky. Travis jí řekl, aby na to nemyslela. Žena si však již natolik vštípila do hlavy myšlenku, že narození chlapce by pro ni bylo šokem.

Krátce před narozením dítěte manželé vybrali jméno pro svou budoucí dceru. Kim sama pracovala jako porodní asistentka, a tak se díky svým zkušenostem a znalostem rozhodla, že bude rodit doma.

A je to tady - den narození. Původně se Kim chystala rodit v obývacím pokoji, ale pak usoudila, že bude lepší přesunout se do vany. Tam se narodilo dítě!

Vše proběhlo v pořádku, dítě se narodilo zdravé! Ale počkejte... Když Kim zvedla dítě a podívala se pod plenku, zjistila, že to není holčička. Páru se narodil chlapec!

Ještě téhož večera žena, která se z šoku dosud nevzpamatovala, zveřejnila na Instagramu fotografii s popiskem: "Vždycky jsem doufala, že budu mít syna. Ale po celou dobu těhotenství jsem si byla jistá, že to bude zase holčička. Tohle je okamžik, kdy jsme zjistili Theovo pohlaví! "

Jaké milé překvapení v den narození! Rodičům i miminku přejeme hodně zdraví!

Zdroj: youtube.com

Hlavní foto: storyfox.ru