Tento ovčák přišel do útulku březí. Dlouho žila na benzínové pumpě, mrzla a téměř nic nejedla. Možná to byl důvod, proč přišla o všechna štěňata. Přišla o všechny, o každého z nich - byla zničená. Trpěla kvůli tomu, neustále je hledala a dokonce zdemolovala své doupě.

Dobrovolníci nevěděli, jak chudáčka utěšit.

Nikdy předtím se nestalo, že by v útulku uhynulo mládě, a lidé nevěděli, jak se k nešťastné matce zachovat. Zvláštní bylo, že neustále produkovala mléko. Její stav byl velmi znepokojivý a dobrovolníci dospěli k jedinému závěru: zachránit ji mohou pouze adoptivní štěňata.

Na všech sociálních sítích se objevilo oznámení o hledání "nechtěných" štěňat, která potřebují matku. Bohužel se pro Joea nepodařilo najít žádná štěňata. Na druhou stranu po několika hodinách napsala do útulku žena, které při porodu zemřela kočka. Celý vrh koťat mohl zemřít - žena nevěděla, jak jim pomoci.

Útulek se usmál - dovolil by pes koťatům, aby se přiblížila? Nakonec se rozhodli riskovat - neměli co ztratit.

Koťata byla umístěna vedle Joea jedno po druhém. Pes je okamžitě začal olizovat a přibližovat si je k břichu. Hladová koťata se okamžitě rozhodla využít nabízeného mléka - všechna dostala dar osudu a chuť jít dál životem.

Joe se o koťata staral, dokud nevyrostla a nezačala sama jíst. Koťata svou novou matku zbožňují a ve všem ji poslouchají. Ani jednou nedala najevo, že jsou adoptovaní.

Hlavní foto: optim1stka.ru