Několik týdnů po narození se malá kočička jménem Nimbus pokusila otevřít oči, ale špína jí v tom zabránila. A tak se dostala do rukou rodiny Gertových.

foto: leafclover.club

Vzali ji k sobě domů, umyli ji a očistili. Zpočátku měli obavy, zda si mládě zvykne na život vedle dvou velkých psů a dospělých koček, ale kotě se ukázalo jako talentované.

foto: leafclover.club

Koťátko bylo umyto a umístěno do blízkosti fénu, aby se trochu vysušilo. Tam kotě téměř okamžitě usnulo. Kotě mělo štěstí, že bylo celé a zdravé. Proto se ho nejprve rozhodli nechat na pokoji, aby si na něj zvykli. A pak ho chtěli představit ostatním obyvatelům domu.

foto: leafclover.club

Když nadešel stanovený čas, všichni už byli netrpěliví. Co je to za člověka? Pojď, nové zvíře, pojď blíž. A tak se tady tato malá lehká, huňatá kulička srsti projevovala od první minuty seznámení.

foto: leafclover.club

Majitelům se ho podařilo vyfotografovat jen několikrát. Malá vnímavá kočička se napřímila a vypadala jako malý démon. Staré kočky se okamžitě přikrčily a psi ztuhli, protože nevěděli, co mají dělat.

Zvířátko se snažilo vypadat co nejhrozivěji. Kotě vydávalo hlasité zvuky, a proto nikdo nevěděl, jak s ním zacházet.

foto: leafclover.club

Není jasné, jestli bylo kotě jen trochu rozzlobené, nebo vyděšené? Ale pak přišla Zeta a všechno bylo jasné a srozumitelné. Největší a nejchytřejší pes vzal malého pod svá křídla a kotěti to nevadilo.

Nimbus se samozřejmě zpočátku nedal a ukázal zuby, ale k ničemu jinému nedošlo, protože všichni byli přesvědčeni, že je lepší na kotě nesahat.

foto: leafclover.club

I když vyrostl, čas od času se choval stejně - zaujímal pózy.

Tady je takové malé zlobivé koťátko!

Hlavní foto: leafclover.club