Jediný syn legendární Brigitte Bardotové, jehož otcem je Jacques Charrier, se se svou prominentní matkou prakticky nestýká a žije si po svém. Herečka se snažila jejich vztah napravit, ale marně.

Nicolas-Jacques se narodil v lednu 1960. Brigitte nejprve nechtěla porodit dítě, ale Jacques Charier, zamilovaný do filmové hvězdy, ji přesvědčil, aby se stala matkou a vzala si ho. Těhotenství se pro Bardotovou změnilo v peklo, kvůli obtěžování paparazzi téměř nevycházela z bytu a porod probíhal doma. Později ve svých pamětech nazvala svého syna nádorem, který v ní rostl devět měsíců. Matka odmítala dítě krmit a velmi nerada ho brala do náruče. Rozhodla se, že se co nejdříve vrátí ke své herecké kariéře.

foto: lemurov.net

Zajímavý fakt! Ihned po porodu uspořádali Brigitte a Jacques focení, aby uklidnili novináře, kteří Bardotovou doslova pronásledovali. Na fotografiích žena úspěšně předstírala zamilovanost. Fotografie byly prodány za slušnou částku známým novinám.

foto: lemurov.net

Po skandálním rozvodu Bardotové a Chariera zůstal chlapec s otcem: Jacques na tom trval a Brigita vesele a bez stínu lítosti souhlasila. Se synem se vídala, ale ne příliš často. Jednou herečka doslova vyhodila dvanáctiletého chlapce z domu kvůli společenské události. Nicolas dlouho držel zášť a s matkou nekomunikoval. Chlapec vždy cítil zvláštní pouto ke svému otci a na jeho výchově se podílela i jeho teta.

Nicolas-Jacques úspěšně dokončil studium ekonomie na prestižní Pařížské univerzitě. Měl rád hudbu, aranžoval a skládal písně. Kromě toho si 22letého atraktivního mladíka všiml Pierre Cardin, který mu nabídl práci modela na jedné ze svých přehlídek.

foto: lemurov.net

Při práci modela se Nicolas seznámil s Annou-Lin, se kterou se později v Oslu oženil. Manželé měli dvě dcery. Brigitte s nimi zpočátku také nechtěla mít nic společného, ale později se pokusila navázat kontakt. Vztah byl však poněkud chladný. Po letech Bardotová prohlásila, že má svého syna velmi ráda, ale minulost se nedá zvrátit.

foto: lemurov.net

Dnes se Nicolas věnuje programování a výpočetní technice. Je stále šťastný se svou ženou a už vychovává vnoučata. Syn s matkou nekomunikuje, a dokonce ji zažaloval o slušnou částku za její autobiografii, v níž Brigitte urazila city svého manžela a jediného dědice. Sama Bardotová pravděpodobně lituje promarněné příležitosti stát se skutečnou matkou a zvolit si jiný život.

Hlavní foto: lemurov.net