V dnešní době mají ženy často děti až po čtyřicítce. Pro některé je to nejvhodnější doba, protože se jim podařilo vybudovat úspěšnou kariéru, vydělat peníze pro budoucnost svých dětí. A někdo se celé ty roky neúspěšně snažil mít dítě a teprve teď se na něj usmálo štěstí.

foto: laykni.com

Hrdinka našeho dnešního článku, Němka Annegret Raunigová, se stala matkou v 65 letech, přestože už vychovala 13 vlastních dětí a zvládla i 7 vnoučat.

foto: laykni.com

Pravděpodobně se zeptáte, co vedlo ženu v tomto věku k porodu? Je fakt, že Annegret děti velmi miluje a rozhodla se, že je připravena na další. Její nejmladší dcera, které je 10 let, si navíc už dlouho přeje mladšího bratra nebo sestru.

foto: laykni.com

Lékaři ženě samozřejmě řekli o všech možných nebezpečích, ale ona se přesto rozhodla pro in vitro. A už osud rozhodl tak, že se v rodině narodily hned čtyři děti.

foto: laykni.com

Annegret pracovala jako učitelka a všechny děti vychovávala sama. A po porodu čtyř dětí se dostala do Guinnessovy knihy rekordů.

foto: laykni.com

Život této početné rodiny je nyní plný událostí. Jakmile se narodil nejmladší syn, všichni se přestěhovali z Berlína do velkého domu v Herstere.

foto: laykni.com

Kromě toho úřady udělily Annegret dvě ceny a sama žena prý uzavřela dohodu s televizním kanálem, aby získala práva na zfilmování života rodiny Raunigů.

foto: laykni.com

Annegret Raunigová se o svou budoucnost vůbec nebojí a je si naprosto jistá, že může zůstat zcela zdravá po velmi, velmi dlouhou dobu. Jak sama učitelka přiznala, rozhodla se tak pouze na základě svých vlastních přání a tužeb - a nespoléhala se více, než je nutné, na přání druhých.

Hlavní obrázek: laykni.com