Pes měl pravděpodobně po úderu zlomená žebra. Byl záměrně převezen na toto odlehlé místo a ponechán napospas smrti...

Nedávno jeli hasiči z Colorada po horské silnici daleko od města. A náhle si hasiči všimli drobné postavy. Sedělo nehybně na silnici...

Muži si nejprve mysleli, že je to skunk nebo krysa mývalovitá. Když se však ke zvířeti přiblížili, zjistili, že je to pes, který neví, jak se sem dostal.

foto: storyfox.ru

Malého oslovil Eddie Tobin, mladý hasič. Pes byl tak vyděšený, že se ho muž neodvážil ani dotknout. Eddie seděl vedle psa asi 20 minut a krmil ho kousky čokolády.

Tobin nepochyboval o tom, že pes byl na toto odlehlé místo převezen záměrně a ponechán o samotě, aby zemřel... Ještě že lidé na nešťastného psa včas narazili.

foto: storyfox.ru

Tobin vzal psa do náruče a společně s hasiči ho odvezli na veterinární kliniku. Cestou jí muži vybrali jméno Smokey.

Lékař po prohlídce čtyřnohého pacienta oznámil, že pes má zlomená žebra. Pravděpodobně z úderů…

foto: storyfox.ru

Zde Smokeyho smutný příběh končí. Nyní je v bezpečí a rychle se zotavuje. Nejdůležitější je však něco jiného. Od této chvíle už pes nikdy nebude sám. Eddie a jeho snoubenka se rozhodli poskytnout psovi přístřeší ve svém domě. Navíc už mají několik zachráněných psů. A byl by v takovém případě nový pes zbytečný?

Muž, který něco takového Smokeymu udělal, doufal, že pes nepřežije. Je tedy skvělé, že trasa hasičů ten den vedla právě tudy.

Hlavní foto: storyfox.ru