Slavní sourozenci málokdy žijí v harmonii. Jeden z nich se dříve či později stane úspěšnějším než druhý, zatímco druhý zůstane ve stínu. Slavný tandem Angelina Jolie a James Haven prošel zkouškou slávy, ale nedokázal čelit osobnímu dramatu, po kterém se bratr a sestra čtyři roky neviděli. A zde se objevily ve stejný den a téměř na stejném místě. Náhoda, nebo dobré znamení?

foto: woman.ru

"Angelina Jolie nakupuje se synem", "Jolie na procházce s dcerou", "Angie's stylish look" - Hollywoodská hvězda se objevuje v titulcích novin se záviděníhodnou pravidelností. Paparazzi doslova sledují každý její krok, takže Jolieina víkendová nákupní horečka nebyla žádným překvapením. Ve stejný den se však na veřejnosti poprvé po dlouhé době objevil muž, kterého lze směle označit za jednoho z nejdůležitějších v jejím životě - a dlouho byl tím nejdůležitějším.

foto: woman.ru

Jamesova veřejná vystoupení za poslední čtyři roky by se dala spočítat na prstech jedné ruky - možná se neskrývá záměrně, ale úspěšně se vyhýbá pozornosti.

Když Jolie adoptovala Madoxe, James jí pomáhal, a když začaly přibývat další děti jedno po druhém, Haven podle zasvěcenců dokonce dlouho bydlel v domě své sestry a všechny rostoucí synovce zbožňoval. Dohlížel na jejich výchovu, vzdělání a děti rozmazloval.

Zdálo by se, že jde o dokonalý vztah bratra a sestry, silné a léty prověřené rodinné vazby, ale rok 2016 si bohužel přinesl své vlastní úpravy. Angelina a Brad Pitt zahájili rozvodové řízení, které trvalo tři roky. V té době James svou sestru obzvlášť podporoval a pravidelně se staral o děti. Mladší děti podle zasvěcených dokonce začaly strýčkovi říkat "tati".

foto: woman.ru

Tehdy se James, který nezaložil vlastní rodinu (jeho sestra prý nepřijala žádnou z možných nevěst), začal vyhýbat veřejnosti.

Během této doby se Jolie snažila všemi možnými způsoby připravit Brada o opatrovnictví a o jakoukoli možnost vídat se s dědici. Jolie byla připravena svého bývalého milého jakkoli zdiskreditovat, ale pak zasáhl Haven. Hereččin bratr uvedl, že bude u soudu svědčit na Pittovu obhajobu. Po tomto manifestu v roce 2017 se hvězdní bratr a sestra přestali stýkat a James nakonec zmizel z očí veřejnosti - za poslední 4 roky se s ním pozorovatelé setkali jen několikrát.

foto: woman.ru

O to překvapivější bylo jeho nedávné zcela otevřené veřejné vystoupení: James byl spatřen ve společnosti krásné blondýnky poblíž pláže Malibu. Vypadal nesmírně živě, smál se a gestikuloval a dívka, kterou místní identifikovali jako trenérku Ashley Raineovou, se smála jeho vtipům. James a jeho přítelkyně se prošli po pláži, uspořádali malý piknik a vřele se objali, než se rozloučili. Očividně si to užíval - zvlášť vzhledem k tomu, že už dlouho nebyl viděn v ženské společnosti nebo tak něco.

Zhruba v té době byla Angelina se svou dcerou Zaharou nakupovat v obchodě Nordstrom - jen pár kilometrů od Malibu! Je samozřejmě nepravděpodobné, že by si bratr a sestra byli nějak blízcí, ale vzhledem k Angelininým mystickým sklonům, její pozornosti ke znamením a nakonec i silnému citovému poutu s Jamesem v minulosti - co kdyby?

foto: woman.ru

Samozřejmě, že je příliš brzy mluvit o usmíření se svou sestrou i pro ty nejoddanější fanoušky, ale Haven rozhodně přerušil sérii veřejného skrývání. To už je dobrá zpráva.

Hlavní foto: woman.ru