Supermodelka Cindy Crawfordová se v mládí občas dopouštěla nejrůznějších chyb. Mnohokrát se paparazzi podařilo zachytit její neobvyklé chování na fotografii.

Podíváme se například na jednu z prvních fotografií tehdy ještě mladé modelky. V té době dívka ještě nevěděla, jak pózovat pro fotografie v módním průmyslu a jaké oblečení nosit, aby zdůraznila své křivky.

foto: google

Při pohledu na tak dokonalou ženskou krásku by si málokdo pomyslel, že když jí bylo dvacet, mnozí by si ji spletli s dospívajícím chlapcem, zvlášť když měla na sobě své oblíbené džíny a baseballovou čepici.

foto: google

Byly doby, kdy Cindy nepoužívala make-up příliš dobře. Existuje důvod, proč se nakonec rozhodla pro poměrně přirozenou verzi make-upu. Stojí za zmínku, že se tohoto úžasného pravidla drží dodnes.

foto: google

foto: google

Jednoho dne se hvězda rozhodla experimentovat se stylingem a ostříhala si ofinu. To však natolik zkazilo image této slavné ženy, že bylo nutné se ujistit, že jí vlasy dorostou.

foto: google

Totéž se dá říct o jejích zrzavých vlasech. Navíc si Cindy zapomínala barvit odrosty vlasů. Proto její vlasy vypadaly mírně řečeno rozcuchaně.

foto: google

Jednou se vždy elegantní Cindy rozhodla vyzkoušet si šaty ve stylu spodního prádla. Vypadalo to, jako by to byl nejhorší outfit celé její kariéry.

foto: google

Upíří image se k této slavné ženě vůbec nehodí. Tlumená elegance je pro supermodelku Cindy Crawford dokonalou image. Myslím, že to vystihla správně, protože se téměř vždy drží tohoto obrazu. Až na několik málo výjimek.

foto: google

Navíc sexy šaty s vysokými rozparky někdy zklamou ženy, které si je vyberou, protože odhalují o něco více, než je nutné. Modelka si to dobře pamatuje z dob, kdy byla s Richardem Gerem spolu.

foto: google

A pokud jde o tuto fotografii z roku 2001, dnes by strážci etikety a morálky Cindyino chování pravděpodobně kritizovali. Jak si modelka mohla dovolit sednout na stůl, který byl přikrytý ubrusem? Cindy byla mezitím těhotná a do termínu porodu jí zbývalo jen několik měsíců.

foto: google

Hlavní foto: google.com