Žena viděla u dveří své kanceláře žalostně mňoukající březí kočku. Zřejmě žádala o pomoc kolemjdoucí lidi.

foto: djuise.ru

Tento příběh se stal v Šanghaji ženě jménem Yvonne. Žena spěchala do práce a nedaleko své kanceláře uviděla březí kočku, která žalostně mňoukala na kolemjdoucí. Nemohla projít kolem a vzala kočku do práce. K jejich velké radosti ženy své menší bratry milovaly, a tak se našlo až příliš mnoho ochotných ubohé kočce pomoci.

foto: djuise.ru

Zaměstnanci kočce dali přezdívku Bob, postavili jí pelíšek, instalovali toaletu a dali jí vedle jídla a vody. Od té doby se kočka stala nejoblíbenějším zaměstnancem kanceláře a všichni čekali na její narození.

foto: djuise.ru

V pravý čas se kočce narodilo osm koťat. Všechna mláďata byla zdravá a dokázala všechny okouzlit, zvlášť když se o ně všichni báli stejně jako kočka sama.

foto: djuise.ru

Hned bylo jasné, že je to pro kočku první zkušenost, ale své mateřské povinnosti zvládla dobře, věnovala dětem pozornost a náklonnost a neopustila je ani na minutu. A lidé se jí snažili pomoci, kdykoli to bylo možné, a cítili vděčnost zvířete.

Na obrázku kočka s koťaty.

foto: djuise.ru

foto: djuise.ru

A po 14 dnech, kdy se koťatům otevřely oči, začala zkoumat vše kolem sebe. A o týden později dosáhly děti věku, kdy už mohly jíst samy. Maminka své děti rychle naučila všechno, co by kočka měla umět.

foto: djuise.ru

foto: djuise.ru

foto: djuise.ru

O dva týdny později všechna koťata otevřela oči, začala aktivněji lézt po místnosti a zkoumat vše kolem sebe.

O týden později byla koťata umístěna do prostornější místnosti.

foto: djuise.ru

Zaměstnanci se rozhodli, že se o koťata budou starat, dokud nevyrostou, a najdou jim nový domov.

Hlavní foto: djuise.ru