V jejich životě se nekonal žádný svatební slib před oltářem. O obdivovatele nemají nouzi, ale s výměnou aktivního společenského života za klidný rodinný krb nespěchají.

Jsou talentované, svobodné a slavné a myslím, že jsou se svým životem docela spokojení.

Charlize Theron (45)

Jedna z nejlépe placených hereček na světě, držitelka mnoha ocenění a titulů. V životě této krásné ženy samozřejmě nechyběly ani románky. Blondýnka žila devět let s irským hercem Stuartem Townsendem, ale nečekaně se rozešli.

foto: google

V roce 2014 ji Sean Penn po 1,5 roce společného života požádal o ruku, ale ke svatbě nikdy nedošlo. Herečka se soustředila na výchovu svých dvou adoptovaných dětí.

foto: google

Charlize přiznala, že už pět let neměla vážnou známost. Dcera sní o tom, že její matka bude mít partnera.

Patricia Kaas (54)

Okouzlující francouzská zpěvačka a herečka, na jejíž hlas se nedá zapomenout. Patricia je populární po celém světě, ale její osobní život není tak úspěšný jako její kariéra. Příkladem byla zpěvaččina rodina s pěti sourozenci, o kterou usilovala, ale nevyšlo to.

foto: google

V mládí se zpěvačka zamilovala do producenta Bernarda Schwartze, ale ten byl ženatý a její city neopětoval. Zpěvačce byly připsány románky s herci Andrejem Sokolovem a Gerardem Depardieu. Alain Delon se začínající zpěvačce dvořil, daroval jí luxusní kytice květin a společně se objevili na červeném koberci. (Později zpěvačka tuto informaci popřela).

foto: google

Zpěvačka žila šest let se skladatelem Philipem Bergmanem, ale ten si začal dělat nároky na její majetek a Patricia byla zaneprázdněná koncertováním, takže se pár rozešel. Kaasův vztah s partnery je komplikovaný, snad se to změní.

Winona Ryder (49 let)

Winona je slavná americká herečka, známá z mnoha filmů. Herečka snila o manželství, které se jí podařilo uzavřít jen jednou za život a jehož příkladem byli její rodiče, kteří spolu žili 45 let.

foto: google

Sama nejednou řekla: "Raději se nikdy nevdám, než abych se několikrát rozvedla." A tak se stalo.

Herečka navázala v roce 1990 vážný vztah s Johnnym Deppem, zasnoubili se, ale o tři roky později se rozešli. Ryder měl poměr s Davem Pirnerem a Mattem Damonem.

foto: google

Od roku 2001 chodí s návrhářem Scottem McKinley Hahnem, ale na svatbu nespěchá, zřejmě se nechce později rozvádět.

Naomi Campbell (50)

Anglická supermodelka působila v 80. a 90. letech v modelingovém průmyslu, byla moderátorkou několika pořadů a začala se objevovat ve filmech. Z "Černého pantera", jak se jí říkalo, se mnoha mužům zatočila hlava.

foto: google

V mládí chodila Naomi s Mikem Tysonem a Sylvesterem Stallonem. A po rozpadu romantického vztahu se Španělem Joaquinem Cortezem se model dlouho zotavoval.

Modelka byla zasnoubená s Adamem Claytonem a chodila s Robertem De Nirem. Hodně se mluvilo o vztahu CampbellovéModelka vždy věřila, že se jí líbí starší muži. Nyní je Noemi 50 let a její milí jsou mnohem mladší. Campbellová byla již vícekrát požádána o ruku, ale zatím se cítí lépe v otevřeném vztahu.

foto: google

Christine Davis (55)

Christine je známá především díky roli Charlotte ve slavném televizním seriálu o životě v New Yorku. Na rozdíl od své postavy však herečka neusiluje o rodinný život. s Rusem Vladislavem Doroninem, málem došlo i na svatbu.

foto: google

Davisová pečlivě skrývá svůj osobní život před zraky zvědavců. Objevily se zvěsti, že chodí s Nickem Leonem, ale ani herečka, ani režisér se k tomu nevyjádřili. Je známo, že Davis adoptoval dvě děti a žije s nimi šťastně v Los Angeles.

Nicole Scherzinger (42)

Nicole se proslavila poté, co byla pozvána jako zpěvačka skupiny Pussycat Dolls. Později se ve stejné době vydala na sólovou dráhu. Zpěvačka vždy snila o tom, že bude manželkou a matkou, ale něco jí nevyšlo.

foto: google

Scherzinger byla zasnoubená s Nickem Hexumem, zpěvákem skupiny 311, ale nikdy se nevdala. Několikrát navázala vztah a rozešla se se závodníkem Lewisem Hamiltonem, ale on se založením rodiny nespěchal. Pak odmítla Nicole. Manželé se vydali do Vatikánu pro požehnání, ale nepomohlo to - rozešli se.

foto: google

Nicole je nyní ve vztahu s bývalým skotským hráčem ragby Tomem Evansem - možná se jim splní sen o svatbě.

Možná, že svatba není nutná ke štěstí. Je to vědomá volba každého, která nemá vliv na kvalitu života, zejména celebrit.

Hlavní foto: google.com