Slavný španělský zpěvák Julio Iglesias se během dvaceti let od svatby s Mirandou Rinsburgerovou stal již pětkrát otcem. Za zmínku stojí, že slavný zpěvák má z prvního manželství ještě tři děti. Mnohonásobný otec chrání své děti před všemi hrozbami zvenčí, a tak málokdo ví, že kromě svého syna vychovává populární zpěvák Enrique Iglesias dalších sedm dětí.

foto: google

foto: google

Jeho dvojčata Victoria a Christina jsou velmi odlišná. Veřejnost měla o dívkách, které dlouhá léta zůstávaly ve stínu svého slavného otce a bratra, jen málo informací.

Dívky si užívaly bezstarostné dětství, protože byly skryty před novináři a chráněny před kamerami, ale když dosáhly plnoletosti, sestry se rozhodly stát se součástí mediálního prostoru. Od chvíle, kdy se před dvěma lety poprvé objevili na společenské akci, vzbudili mezi fanoušky velký zájem, který, jak se zdá, každým rokem jen roste.

foto: google

Iglesiasovým dcerám je nyní 19 let. Opravdu je nemůžeme přestat obdivovat. Jednoduše nádherné blondýnky, které diváky potěší svou přirozenou krásou a ženskostí. Kromě toho, že jsou Christina a Victoria krásné, vštípili jejich rodiče dcerám také dobré chování.

foto: google

foto: google

Poté, co fanoušci poprvé spatřili krásné dcery Julia Iglesiase, mnozí začali tvrdit, že se dívky chystají vstoupit na pole módy, podobně jako jejich matka, která je modelkou.

foto: google

Mnoho lidí tvrdí, že dívky mají před sebou velkou budoucnost v showbyznysu. Někteří jsou také přesvědčeni, že sestry dvojčata budou úspěšné, protože k tomu mají dobré předpoklady a také talent a schopnosti. Dívky už dělají první kroky v módním průmyslu a pózují pro významné módní časopisy.

foto: google

foto: google

foto: google

Hlavní foto: google.com