S jakým potěšením jsme v 80. letech a nejednou sledovali akční dobrodružství "Krokodýl Dandee". Vzpomínám si na hlavního hrdinu australského filmu, který se omylem ocitl v New Yorku. A krásná Američanka Sue Charltonová, která skončila v Austrálii. Film vypadal na jeden nádech.

Letos se tento nenapodobitelný blonďák, kterého si svět pamatuje z filmu Krokodýl Dundee, dožil 62 let. Během této doby se herečka vdala, porodila dítě a rozešla se se svým hvězdným manželem. Ale postupně.

foto: google

Dětství a filmová kariéra

Linda Kozlowski se narodila v roce 1958 v Connecticutu v USA, její rodiče mají americké občanství, národnostně jsou Poláci. Lindino dětství se ničím zvláštním nevyznačovalo, oživovala ho pouze láska ke zpěvu.

Po ukončení školy studovala operní zpěv a po absolutoriu zpívala na Broadwayi.

foto: google

Linda byla pozvána, aby hrála americkou novinářku v Austrálii, popularitu si získala rolí Sue Charltonové.

Půvabná blondýnka na pozadí úchvatných australských výhledů, vzrušujících dobrodružství a milostné linie - film nenechal diváky lhostejnými. "Krokodýl Dundee" se stal lídrem kasovní distribuce v Austrálii i ve světě a herečka byla nominována na Zlatý glóbus pro nejlepší herečku.

foto: google

S australským hercem Paulem Hoganem, jak už to na place bývá, začala herečka milostný příběh. O tom se dozvíte více o něco níže.

Později si Linda zahrála Sue v pokračování "Krokodýla Dundeeho" a popularita filmu se od prvního dílu příliš nelišila a o 13 let později, v roce 2001, vyšel poslední díl trilogie.

foto: google

Krásná blondýnka, která ztělesňovala nezapomenutelnou image, se již neúčastnila epizodních rolí. Hrála v dalších sedmi filmech a kariéru ukončila v roce 2001.

Osobní život a láska

O Lindině prvním manželství není nic známo, jen to, že se budoucí celebrita vdala a rozvedla v mladém věku. Druhým manželem však byl hlavní hrdina jejich společné ságy "Krokodýl" Dundee - Paul Hogan. Romantický vztah se změnil v silné city.

foto: google

foto: google

Kvůli štíhlé blondýnce se Hogan rozešel s Noeline Edwardsovou, matkou jejich pěti dětí. Paul a Linda se vzali, mají syna Chance.

Manželé spolu byli 23 let, dokud Linda nepožádala o rozvod. Neoficiálním důvodem rozchodu byl věkový rozdíl a Noelininy neustálé machinace, ale pravda zůstala utajena.

foto: google

V době rozvodu bylo Chanceovi 15 let a bývalí manželé si péči o dítě rozdělili rovným dílem. Chlapec se rozhodl žít v domě svého otce, ale s matkou má výborný vztah.

Po rozvodu Linda, která dostala od bývalého manžela odškodné, koupila tři pláže v Benátkách a rozhodla se začít podnikat. Unesena kvůli své práci v cestovním ruchu se seznámila s Maročanem Moulayem Hafidem Babou.

foto: google

Do jejího života vstoupil jako partner v plážovém podniku a později se stal jejím novým vyvoleným.

Jak Linda vypadá nyní

Kozlowská je se svým novým životem spokojená, udržuje kontakt se svým bývalým manželem a pravidelně se vídá se synem.

foto: google

Navzdory svému věku vypadá Linda atraktivně. Herečka dbá na svůj vzhled a drží krok s módou. Před nedávnem zcela obnovila svůj vzhled, obarvila si vlasy a stala se z ní zrzka.

foto: google

Hlavní foto: google.com