Katie Fuscaldová poprvé spatřila svého budoucího mazlíčka Rocchetta, když byl mývalovi pouhý týden. Stalo se to na dvoře ženy: mládě, které zůstalo bez matky, se prostě potulovalo v trávě. Katie se rozhodla, že zvířeti pomůže, a začala se o něj starat a krmit ho suchou směsí.

Fuscaldo neměl v úmyslu nechat Rocchetta u sebe navždy. Rocchett se však rozhodl, že ve skutečnosti nechce nic měnit. Jakmile byl očkovaný a rozmazlený mladý mýval vypuštěn z domu, nikdy se nedostal dál než na Katin dvorek.

Nyní se Rocchett spřátelil s Katinými psy a doslova je považuje za svůj tým pro aktivní hry a lumpárny. Mýval chodí do domu, někdy dokonce spí se svou pěstounkou.

Katie Fuscaldo řekl: "Máme skvělé pouto! Potřeboval mě jako matku. Využil jsem této jedinečné příležitosti k výchově tohoto úžasného tvora."

Přiznává, že před setkáním se svým svěřencem si ani nemyslela, že mývalové mohou být tak láskyplní, chytří a milí. Mladá žena si na Instagramu založila účet věnovaný Rocchettovi. Nyní má více než deset tisíc odběratelů, kteří se pravděpodobně také začali dívat na mývaly jinak.

Hlavní foto: lemurov.net