Je jí 24 let, žije ve Velké Británii a je bláznivě zamilovaná do toho, co dělá.

Dnes vám chceme představit nejkrásnější řidičku autobusu. Jak se rozhodla pro takové povolání? Pokračujte v našem článku.

foto: laykni.com

Tohle je Jodie Lee Foxová, která jezdí autobusem od svého plnoletosti. Dívka tvrdí, že je to její životní dílo. Pracovala jako zdravotní sestra, ale vše se zásadně změnilo, když narazila na inzerát na volné místo řidiče. Jodie si uvědomila, že tohle je její šance.

foto: laykni.com

"Najednou jsem si uvědomila, že jsem vždycky chtěla jezdit autobusem. I jako spolujezdec jsem vždy seděl na předních sedadlech, blíž k řidiči. A já opravdu rád řídím. Konečně se mi splnil sen."

foto: laykni.com

Jako řidička se dívka poměrně rychle adaptovala, nyní řídí nejen autobusy, ale dokonce i luxusní limuzíny. Jodie má na své práci ráda téměř všechno, jediné, co se jí nelíbí, je přílišná pozornost věnovaná jejímu vzhledu. Často se jí ptají, proč s takovými čísly nevstoupila například do modelingového průmyslu?

Sama Jodie ale říká, že je to jediné povolání, které ji láká!

foto: laykni.com

"Muži říkají, že jsem příliš hezká na to, abych točila volantem, ale dostávám spoustu milých komentářů od žen, které chválí moje nehty, vlasy a make-up," poznamenává Jodie ne bez potěšení.

Samozřejmě, že existují různé ztráty, komentáře cestujících nejsou vždy lichotivé a příjemné, ale Angličanka ani neuvažuje o tom, že by s touto prací skončila, považuje ji za své poslání.

foto: laykni.com

Dívka chce svým příkladem ukázat, že o povolání řidiče by neměly panovat žádné stereotypy.

foto: laykni.com

"Musela jsem složit mnoho zkoušek, abych se stala řidičem. Není to vůbec tak snadné, jak si mnozí myslí. Nejprve musíte napsat testy z angličtiny a matematiky, pak absolvovat dalších pět modulů a nakonec začít se základní teorií," připomíná Britka.

foto: laykni.com

Foxová nedávno získala ocenění za svou práci s cestujícími. "Svou práci miluji. Doufám, že budu jezdit autobusy až do důchodu." - přiznal čtyřiadvacetiletá mladá žena.

Hlavní foto: laykni.com