Meryl Dunsmorová z Kanady měla velmi romantického tajného ctitele. Koneckonců, každý rok na Valentýna dostala žena přání. A to již 60 let po sobě!

Vše začalo v roce 1928, kdy přišel první Valentýn. Meryl bylo pouhých 16 let. A tak po celý život až do své smrti dostávala každý rok příjemné zprávy. Bohužel v roce 1988 tato žena zemřela a nikdy se nezjistilo, kdo to byl...

Nejzajímavější je, že pohlednice pocházejí z různých zemí: Tuniska, Hongkongu, Austrálie, Havaje a Haiti. Žena se možná domnívala, že její tajný ctitel je její spolužák, který se po ukončení školy stal námořníkem.

foto: laykni.com

Mimochodem, první valentýnka nebyla zrovna romantická, její ctitel v ní dívku nazval snobkou... Ani ta další neměla dobré úmysly, protože tam už byla nazvána starou služkou..... Rok od roku se však Valentýn stával romantičtějším, jemnějším a slova krásnějšími. Ani když se Meryl vdala, valentýnky nepřestaly chodit.

„Doufám, že je bude posílat dál,“ přiznala Meryl novinářům v roce 1972.

foto: laykni.com

Žena nikdy nezjistila, kdo jí pohlednice posílá, a už jich měla slušnou krabici. Podpisy na valentýnkách byly "Víte kdo" nebo "Ano, to jsem zase já".

V září 1988 dostala Meryl Dunsmorová infarkt, který žena nepřežila. Pak přišla poslední šedesátá pohlednice. Na pohřeb poslal květiny spolu s pohlednicí jeden z jejich oddaných obdivovatelů: "Odpočívej v pokoji, drahá". Meryl nikdy neznala jeho jméno.

Hlavní foto: laykni.com