Talent nemá hranice. Někdy se v provinciích dají najít skutečné diamanty. V malém městě ve Sverdlovské oblasti žije neobyčejný mistr. Nejenže umí krásně a profesionálně stříhat, ale také sleduje všechny trendy v kadeřnictví.

foto: lemurov.net

Nedávno se na něj obrátila dívka, která opravdu chtěla změnu. Rozhodla se začít s vlasy. Mistr pečlivě zhodnotil stav jejích vlasů a zjistil, že je na nich hodně znát.

foto: lemurov.net

Bělení vedlo k nadměrnému vysoušení a roztřepeným konečkům a kadeře celkově vypadaly matně a neatraktivně. Bylo proto rozhodnuto přijmout radikální opatření.

foto: lemurov.net

Letos v létě jsou v módě krátké účesy. A když se podíváme dopředu, řekneme, že hrdinka odešla ze salonu právě s takovým účesem. Téměř všechny "mrtvé prameny" byly odstřiženy a vlasy mají přirozený, svěží vzhled.

foto: lemurov.net

Pro zvýšení atraktivity bylo rozhodnuto obarvit vlasy na červeno s tenkými světlými proužky, aby se zdůraznila hlavní barva.

foto: lemurov.net

Poté, co vizážistka trochu zapracovala na dívčině vzhledu, se v zrcadle jednoduše nepoznala. Klientce se nový vzhled líbil.

Hlavní foto: lemurov.net