V USA překvapila kočka svou majitelku, když s ní přišla navštívit nemocného otce. Zvířátko okamžitě změnilo dívčina otce z milovníka psů na milovníka koček, a to způsobem, který by ocenili i exorcisté a lékaři.

Kelly Nugentová z Floridy se přestěhovala do New Yorku za svým otcem, aby ho podpořila v jeho boji s rakovinou. Muž již několik měsíců trpí rakovinou kostní dřeně.

foto: medialeaks.ru

Kelly s sebou vzala svého věrného přítele, dvouletého kocoura jménem Sweet Potato, který v sobě náhle objevil terapeutický talent. Zvíře se od dívčina otce prakticky nehlo, jako by nemocnému pomáhalo vrněním.

Můj otec je můj nejlepší přítel. Nemohla jsem ho nechat samotného, protože v poslední době to sám neměl lehké. Jakmile jsme se v New Yorku aklimatizovali, stala se Sweet Potato tátovou nejvěrnější společnicí.

Žena si je jistá: zvířátko cítilo, že její otec potřebuje pomoc.

foto: medialeaks.ru

Ti dva jsou tak rozkošní, když jsou spolu. Sweet Potato hned poznala, že jde o problém. Cítil, že její otec naléhavě potřebuje jeho podporu. Víte, bylo to takhle. Přistoupil k němu, překvapeně mu klekl na kolena a tak nějak řekl tátovi: "Nebraňte mi v práci. Pomůžu vám zlepšit se. "

Kelly vypráví, že Sweet Potato zcela změnila přístup jejího otce ke kočkám. Jestliže se dříve považoval za milovníka psů, nyní bez kočky po svém boku nevydrží ani minutu.

foto: medialeaks.ru

Táta miluje zvířata, ale vždycky dával přednost psům. Pokud si vzpomínám, nikdy neměl kočky. Nepřipadali mu starostliví, milující - dokud nepotkal Sweet Potato, samozřejmě.

Kelly má také účet na TikToku, kde zveřejňuje vtipná videa se Sweet Potato a svým otcem. Její videa sbírají statisíce zhlédnutí a počet odběratelů profilu dosáhl 2 500 lidí.

Začal jsem zveřejňovat videa, abych podpořil svého otce. Čtu si nahlas komentáře a on je rád, že se o něj tolik cizích lidí bojí.

Source: youtube.com

Dcera navíc uvedla, že se otcův stav v posledních dvou měsících výrazně zlepšil. To vše přičítá podpoře společnosti Sweet Potato.

Jsem si jistá, že emocionální podpora Sweet Potato tátovi pomohla. Objímání, pobyt v jeho blízkosti - to vše na něj mělo obrovský pozitivní vliv.

Hlavní foto: medialeaks.ru