Děsivá pravda připravila muže o tři syny najednou.

Podle britského bulvárního deníku The Sun se Richard Mason - zakladatel a majitel online platformy MoneySupermarket.com - dozvěděl o své neplodnosti v roce 2016, kdy byl testován na cystickou fibrózu.

Výsledky testů potvrdily, že Richard kvůli vrozené patologii nemůže počít děti přirozenou cestou. Lékařská diagnóza byla pro milionáře skutečným šokem, protože více než 20 let vychovával tři syny, které považoval za vlastní.

"Už jsem nevěděl, co je skutečné a co ne. Bylo to, jako bych se ocitl v Matrixu."- vyznává se podvedený manžel.

Bývalá paní Masonová na obvinění reagovala: "Chlapci jsou vaši, ať už věda říká cokoli." A teprve když její nejstarší syn požadoval, aby jeho matka řekla pravdu, přiznala se k podvádění.

Analýza vzorků DNA potvrdila nulovou pravděpodobnost otcovství 19letých dvojčat. Nejstarší syn odmítl genetický materiál předat.

foto: goodhouse.ru

Podle Richardovy manželky se po celých 20 let manželství stýkala s jiným mužem (paní Masonová odmítla sdělit jeho jméno). Hovořila také o intimním vztahu s kolegou, ale vyjádřila pevné přesvědčení, že nemůže být otcem jejích synů.

Když celá pravda vyšla najevo, dva ze tří synů přerušili s Richardem veškerou komunikaci, ačkoli ho po celý svůj dospělý život považovali za svého otce. Podle 55letého Richarda se cítí zničený. "Životy kluků sleduji na Facebooku. Trhá mi srdce, že jsem je ztratil," říká Richard.

foto: goodhouse.ru

"... Představte si, že vám řeknou:" Vše, co jste dříve věděli a čím jste si byli jisti, není pravda a už neexistuje. Už nejsi otec, nemůžeš mít děti a nic po tobě nezbude."

Richard Mason, rozhořčený nevěrou své bývalé manželky, zahájil soudní proces o podvodu s otcovstvím. Paní Masonová, která při rozvodu před sedmi lety dostala 4 miliony liber (více než 350 milionů rublů), dosáhla dohody a vrátila bývalému manželovi 250 000 liber (asi 22 milionů rublů).

Hlavní foto: goodhouse.ru