Dívka jménem Megan Sorbarová náhodou narazila na tři malá koťata. Přitiskli se k sobě a tak žalostně "plakali"... Dívka se rozhodla najít matku, ale marně - dospělá kočka nebyla k nalezení. Tato koťata byla sama. Megan nevěděla, co má dělat.

Dnes se s vámi chceme podělit o nádherný příběh o holčičce s dobrým srdcem a malých koťátkách, která našla šanci na nový život.

Megan se rozhodla vzít je s sebou, protože kdo by jim pomohl, kdyby je tu nechala? Když se dívka sehnula, aby koťata zvedla, uviděla neobvyklý výjev: dvě z nich ležela na boku a třetí hřála.

Později se ukázalo, proč to dělají. Ukázalo se, že dívka byla velmi slabá, nemohla chodit a ani si podepřít hlavu. Její dva bratři pomáhali sestře, jak jen mohli.

Doma je Megan všechny nakrmila a umyla. Každé z nich dostalo vlastní jméno: pistáciové, kokosové a pralinkové (Sorbar si právě chtěla koupit zmrzlinu, když koťata našla).

foto: laykni.com

Dívka už měla doma jednoho domácího mazlíčka - psa jménem Bisti, který koťata s radostí přijal. Pes je zahrnoval láskou a péčí a stal se pro ně prakticky náhradní matkou.

foto: laykni.com

Věnovala velkou pozornost nemocné dívce, která potřebovala zvláštní péči. Díky své starostlivé pěstounce se Pistachio zotavila a dokonce si začala podpírat hlavu a trochu chodit.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Koťata tak získala milující adoptivní matku z úplně jiného druhu. Jak se říká: cizí děti neexistují. Tento princip platí i v živočišné říši.

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com