Zaměstnanci brazilského autosalonu Hyundai si vedle budovy všimli zatoulaného psa. Pes často přicházel na toto místo a tiše seděl poblíž. Během silného deště se zaměstnancům showroomu zželelo zvířete a pustili ho dovnitř. Chudáka psa nakrmili, napojili a nechali ho přespat.

foto: mimimetr.me

Zatímco pro psa hledali vhodného majitele, všichni zaměstnanci salonu si ho zamilovali. Zvíře se ukázalo být tak klidné a přátelské, že se vedení rozhodlo ponechat ho v salonu a udělat z něj jakýsi talisman. Psa pojmenovali po Tucsonu Primeovi. Hosty vítal tak srdečně a choval se k nim tak mile, že po nějaké době byl povýšen a stal se vedoucím prodeje.

foto: mimimetr.me

Zákazníci v autosalonu si s takovým zaměstnancem rádi povídají. Zlepší se jim nálada a jsou ochotnější kupovat auta.

foto: mimimetr.me

Díky Tucson Prime se salon stal světově proslulým. Jakmile se pes stal zaměstnancem společnosti, výrazně se zvýšil prodej.

foto: mimimetr.me

Domácí mazlíček může sedět i ve zbrusu nových autech, protože všichni vědí, že je dobře vychovaný a nezničí sedačky.

Když pes přišel do firmy, zaměstnanci mu postavili samostatnou "kancelář" v podobě boudy. Poblíž byly postaveny dvě misky s vodou a jídlem a pracovníci se dohodli, kdo a v kolik hodin chlupáče vyvede.

foto: mimimetr.me

Tucson má svůj vlastní účet na Instagramu - má již 108 000 odběratelů.

foto: mimimetr.me

Zákazníci v autosalonu si ocasatého manažera natolik oblíbili, že se mnozí z nich po koupi vozu vracejí, aby psa navštívili a dali mu pamlsek.

Hlavní foto: mimimetr.me