Pár se rád baví. Někdy to dělá i královnin vnuk a jeho vyvolená na oficiálních akcích.

William tančí

Vévodkyně z Cambridge se v roce 2012 vydaly na královské turné po Asii a Tichomoří. V rámci cesty navštívili stát Tuvalu v Polynésii. Nachází se na pěti atolech a čtyřech ostrovech v souostroví Tuvalu. Počet obyvatel této země je pouhých 11 646.

Kate Middleton a princ William byli pozváni, aby předvedli národní tanec. Manželé byli oblečeni do květinových věnců a etnických doplňků. S oblečením Kate vypadal místní outfit harmonicky, ale princ v klasickém obleku působil komicky. Tančil neohrabaně a hravě, čímž rozesmál publikum.

Zdroj: youtube.com

Kateino dovádění

Královský pár se v roce 2014 zúčastnil her Commonwealthu. Jedná se o mezinárodní sportovní soutěž, která se koná každé čtyři roky mezi zeměmi Commonwealthu. Monarchové se snaží, aby si tuto událost nenechali ujít.

Na soutěži v Glasgow si Kate a William dopřávali na veřejnosti. Kníže mluvil k ženě, zatímco v rukou držel plakát své ženy. Middletonová předstírala, že její manžel příliš tahá za stuhu. Fotografům se podařilo zachytit tento vtipný okamžik.

foto: cosmo.ru

Zábava na dovolené

Kate a William oslavili první narozeniny své dcery Charlotte v lyžařském středisku ve francouzských Alpách. Na počest oslav manželé ukázali rodinné fotografie z dovolené. Byly pořízeny, když si princ George a princezna Charlotte poprvé v životě hráli na sněhu. Současně se bavili i rodiče.

foto: cosmo.ru

Byla to jejich první dovolená jako čtyřčlenné rodiny. A jejich děti si poprvé hrály ve sněhu. "Pro jejich rodinu to byl velmi zvláštní a zábavný krátký výlet. Vévoda a vévodkyně doufají, že se lidem fotografie jejich žertíků budou líbit," uvedl mluvčí Kensingtonského paláce.

foto: cosmo.ru

foto: cosmo.ru

Vévodův podvod

Vévodové z Cambridge se utkali mezi sebou a princem Harrym během závodu v Londýně v únoru 2017. William žertoval s Kate, když stáli na startu. Královnin vnuk zakryl své ženě rukou oči, aby jí zvedl náladu. Middletonová s úsměvem odstrčila manželovu ruku. Jako první dorazil do cíle Harry.

Zdroj: youtube.com

Manželův vtip

Kate Middletonová se spolu s princi Williamem a Harrym na jaře 2017 zúčastnila Velkého londýnského maratonu. Akci pořádala jejich charitativní nadace. Dvojice dorazila na zahájení závodu. Královnin vnuk namířil trubku směrem ke své ženě. Poryv vzduchu rozcuchal Middletonové vlasy a ona překvapeně zamrkala.

foto: cosmo.ru

Hlavní foto: cosmo.ru