Ani byste je nepoznali!

Supermodelka Rosie Huntington-Whiteley a herec Jason Statham jsou považováni za jeden z nejkrásnějších párů Hollywoodu.

foto: wday.ru

Rosie a Jason se seznámili v dubnu 2010 na hudebním festivalu Coachella a o čtyři měsíce později spolu zamilovaný pár začal žít.

Ne všichni věřili, že tento vztah bude mít dlouhého trvání. A je třeba říci, že v prvních letech mezi milenci docházelo k mnoha konfliktům. Dokonce se pohádali na večírku předávání Zlatých glóbů.

foto: wday.ru

"Rosie je strašně naštvaná, že Jason pravidelně chodí na večírky, do barů a hodně pije. Myslí si, že hercovi přátelé na něj mají špatný vliv. Když spolu Jason a Rosie začali chodit, trávil s ní téměř všechen čas, ale teď se vrátil ke svému předchozímu životnímu stylu."- říká zdroj blízký slavnému páru.

Postupně se však Statham změnil a Rosie se naučila snášet některé jeho nedostatky. Vztah se podařilo zlepšit.

V roce 2017 se jim narodil syn Jack. Teprve v roce 2018 Jason konečně požádal Rosie o ruku. Svatba se však ještě nekonala.

"Dlouho jsme byli zaneprázdněni prací a pak přišel Jack. Takže to prostě nebyla naše priorita. Nejdůležitější je, že jsme spolu šťastní. Bude skvělé mít svatbu, až bude Jack o něco starší a bude se moci obřadu zúčastnit," řekla modelka v jednom rozhovoru.

foto: wday.ru

Jackovi budou brzy čtyři roky a svatba se ještě nekonala. Fanoušci se již začali obávat, zda se pár nerozhodl rozejít. Pak ale byli spatřeni na procházce v Londýně, kde si nedávno koupili dům, a zdá se, že je vše v pořádku. Jason a Rosie jeli na elektrokole a vypadali naprosto spokojeně.

foto: wday.ru

Přiznejme si, že ne každý mohl krásnou supermodelku a brutálního herce poznat - v reálném životě, jak se ukázalo, nevypadají stejně jako na červeném koberci. To platí zejména pro Rosie: bez make-upu a účesu se zdá, že se změnil i tvar jejího obličeje.

foto: wday.ru

Pro fanoušky je však nejdůležitější, že si pár očividně užívá života a jeden druhého. Je možné, že se Rosie a Jason po přestěhování ze Států do své vlasti (oba pocházejí z Anglie) přece jen rozhodnou svůj vztah legalizovat. Mimochodem, Huntington-Whiteleyová loni naznačila, že by jí nevadilo mít další dítě.

Hlavní foto: wday.ru