Před třinácti lety vyšla slavná sága o upírech a dalších podobných stvořeních. Herci z tohoto filmu se zapsali do paměti mnoha lidí, ale ne všichni se skutečně proslavili.

Kristen Stewart

foto: lemurov.net

Stewartová, která hrála plachou Bellu, byla dlouho rukojmím své image, takže po skončení natáčení radikálně změnila svou image: ostříhala si dlouhé vlasy a obarvila je na blond, změnila styl oblékání na uvolněný a každodenní. Kristen si vyzkoušela různé role, hrála v autorských filmech, ale podílela se i na populárních snímcích. Brzy se objeví v roli Diany - milované britské princezny.

Nikki Reed

foto: lemurov.net

Reedová si zahrála roli Rosalie a tato role se stala skutečným zlomem v její kariéře, protože z dívky udělala žádanou herečku. Nikki se stala manželkou Iana Somerhaldera a v roce 2017 se jim narodila dcera. Reedové skutečný vzhled je nyní na hony vzdálený jejímu obrazu v sáze: v elegantní, okouzlující dívce je těžké rozpoznat obtížnou teenagerku.

Ashley Greene

foto: lemurov.net

Greenová, kterou si pamatujeme díky roli Alice, vypadá ve skutečnosti úplně jinak. Zpočátku často experimentovala se svým vzhledem, měnila účesy a odstíny vlasů. Ashley v současné době vede zdravý životní styl a zároveň je přesvědčena, že vzhled je nestálý pojem, takže byste si s ním rozhodně neměli dělat starosti. Posledních několik let se herečka těšila ze spojenectví s hlasovým hercem Paulem Kouriem.

Anna Kendrick

foto: lemurov.net

Anna hrála roli kolegyně hlavní hrdinky Jessicy. Herečka se po práci na filmu Stmívání tak drasticky nezměnila, ale zhubla a zbavila se komplexů. Raději si nevšímá hejkalů a vyzývá každého, aby v sobě našel harmonii. Kendricková je žádanou herečkou: brzy přijde do kin sci-fi film od Netflixu. Ve filmu "Stowaway" bude dívka hrát jednu z hlavních rolí.

Robert Pattison

foto: lemurov.net

Do upíra Edwarda se zamilovalo mnoho dívek a Robertova herecká činnost pokračovala i po skončení ságy. Ztvárnil mnoho úspěšných rolí, v nichž prokázal svůj talent a schopnost mistrně se proměňovat. Mezi poslední úspěšné filmy patří Vtělení ďábla a Tenet režiséra Christophera Nolana. Mimochodem, zhruba za rok budou moci diváci vidět herce v roli Batmana.

Taylor Lautner

foto: lemurov.net

Lautner je známý svou rolí vlkodlaka Jacoba, a přestože se o herci po této roli mnozí dozvěděli, jeho kariéra nestoupla. V roce 2011 se objevil ve filmu Únos, ale kritikům se hercův výkon nelíbil. Před pěti lety dostal Taylor roli ve filmu "Scream Queens" a nedávno bylo oznámeno, že se zúčastní natáčení projektu Netflix - "Home Team".

Vzpomínáte si na tyto herce?

Hlavní foto: lemurov.net