V americkém státě Illinois žije neobvyklá rodina. Matka Tere Lin Svetlechich Russellová se nestříhá už více než 25 let. Jako teenagerka se rozhodla, že si kadeře nezkrátí, a své slovo stále drží. To však není to nejpřekvapivější. Její tři dcery se také rozhodly následovat matčina příkladu a přestaly se stříhat.

foto: lemurov.net

Celková délka vlasů Tere Lin a jejích tří dcer je asi 3,5 metru! Sama 43letá žena má kadeře, které jí sahají téměř až na zem. Při mytí takového množství vlasů musí žena klečet, jinak se pod tíhou mokrých kadeří jednoduše převrátí.

foto: lemurov.net

Péče o tyto kadeře není snadná. Na jedno praní se spotřebuje čtvrt lahvičky kondicionéru a jejich rozčesávání trvá dlouho.

foto: lemurov.net

Hrdinčin manžel Chip je posedlý vlasy své ženy. Zamiloval se do Tery Lin jen kvůli jejím nádherným vlasům.

foto: lemurov.net

Manželé vychovávají celkem pět dětí. Roční holčička Shapin zatím do klubu Rapunzel nevstoupila a jejich jediný syn členství nezíská. I když kdo ví, třeba bude chtít mít taky dlouhé vlasy.

foto: lemurov.net

Ve vesnici Morris, kde žije neobvyklá rodina, je Tere Lin již mnoho let vítězkou soutěže o nejdelší culík a její dcery drží krok se svou matkou a také získávají ocenění.

foto: lemurov.net

Tere Lin své dcery nenutí, aby si nechaly narůst vlasy - je to vědomá volba každé z nich. A kdyby si některá z nich chtěla ostříhat dlouhé kadeře, jejich matce to vadit nebude.

Hlavní foto: lemurov.net