Narození těchto dětí sledovala celá země!

Narození dvojčat je vždy vzrušující událostí pro rodiče i lékaře. V jednom malém městě v České republice však došlo k neobvyklému porodu, který se stává jen jednou za několik století.

Když Alexandra Kinová zjistila, že je těhotná, měla z této dobré zprávy obrovskou radost. Těhotenství bylo dokonalé, protože žena byla mladá a zdravá. Aleksandra se ke svému stavu chovala velmi opatrně a něžně, a když při prvním ultrazvukovém vyšetření zjistila, že má v bříšku více než jedno dítě, reagovala na tuto zprávu klidně, protože dvojčata už měla z předchozího těhotenství. S manželem se těšili, že se stanou rodiči několika dětí najednou. Jak se však ukázalo, čekala na pár zcela neobvyklá zpráva. V průběhu těhotenství lékaři zjistili, že žena bude mít čtyři děti! Ale i tehdy Alexandra projevila klid, nedělala si starosti, ale rozhodla se pečlivěji a důkladněji připravit na nadcházející porod.

foto: storyfox

Žena podstoupila všechna plánovaná vyšetření. Během jednoho z těchto sezení se však zcela nečekaně objevil nový objev! Lékaři už napočítali pět dětí.

Aleksandra tomu nemohla uvěřit a rozplakala se. Vůbec ne ze strachu, ale ze štěstí. Koneckonců ne každá žena je pro takové poslání vesmírem vybrána - pět dvojčat se rodí jen jednou za několik století.

foto: storyfox

foto: storyfox

Nastávající rodiče i celý personál nemocnice se na nadcházející setkání s dětmi pečlivě připravovali. Na tento zázrak se do nemocnice přijeli podívat především lékaři z jiných měst České republiky.

foto: storyfox

Narození těchto dětí sledovala celá země, protože podle statistik vedených od roku 1949 nebyl takový případ nikdy předtím zaznamenán. Alexandra porodila 4 syny a 1 dceru, kteří byli pojmenováni: Daniel, Michael, Martin, Alex a Teresa. Rodiče paterčat obdrželi mnoho gratulací a darů jak od obyvatel České republiky, tak od státu.

foto: storyfox

Hlavní foto: storyfox.ru