Jen se podívejte na toho psa! Jmenuje se Neno. Donedávna trpěl depresemi a byl velmi zoufalý. Jen nevěděl, co má dělat, protože jeho majitel, kterého měl tak rád, ho přivedl do útulku. Nechal ho samotného v cizím prostředí a mezi cizími lidmi. Ukázalo se také, že Neno je nemocný a cítí se hrozně. Jediné, na co se zmohl, bylo žalostné kňučení a celým svým zjevem dával najevo, jak je smutný.

foto: mimimetr.me

O tak hlubokých pocitech obyčejného psa by se nikdo nedozvěděl, kdyby nebylo dobrovolnice z útulku pro zvířata, mladé dívky Paige Kingové. Když viděla, jak pes trpí, natočila video, aby všem ukázala, jak silné mohou být pocity zvířete. Aktivista zveřejnil nahrané video na sociálních sítích. Na videu je dokonce vidět, jak má nebohé zvíře slzy v očích! Není vám tohoto krasavce líto?

Video, které Paige Kingová zveřejnila, zhlédly během několika dní statisíce lidí. Byla mezi nimi i Laura Rogersová, žena středního věku. Když Laura viděla, jak ubohé zvíře trpí, celou noc vzlykala a druhý den ráno zavolala svému šéfovi, že je jí špatně. Jela do útulku, aby si psa vzala k sobě. Jak se později ukázalo, Nena si chtělo vzít už několik lidí, ale nakonec se k tomu nikdo neodhodlal, protože byl nemocný.

foto: mimimetr.me

Laura vzala svého nebohého čtyřnohého přítele k veterináři, který u Nena diagnostikoval mnoho problémů, od klíšťat až po onemocnění štítné žlázy. Nebylo to snadné, ale žena začala psa léčit. Po několika měsících se Neno cítil lépe! Z Nena se vyklubal velmi chytrý, inteligentní, milující a jemný pes, který si prostě rád hraje! Laura Rogersová si dokonce založila stránku na sociálních sítích, kde prý jeho jménem píše humorné příspěvky plné radosti a lásky k životu.

foto: mimimetr.me

Neno je teď zřejmě velmi šťastný. Dospěl a stal se mnohem silnějším. Po dlouhém období smutku, depresí a nemocí si tento čtyřnohý přítel plně zaslouží štěstí, radost a lásku!

Můžeme se jen těšit z dalšího zachráněného života!

Hlavní foto: mimimetr.me