Dredy jsou účesem s dlouhou historií, ale pro většinu z nás jsou to jen zacuchané vlasy. Chcete-li mít něco podobného na hlavě, stačí, když si na rok nebo dva přestanete česat vlasy.

foto: laykni.com

Dredy, které vídáme nejčastěji, však nejsou dílem přírody, ale mistrů. Dredy se dělají speciálním háčkem, což může trvat až několik celých pracovních dnů. Ti, kteří se k tomuto kroku odhodlali, však tvrdí, že výsledek stojí za to.

foto: laykni.com

Mladý chlapec z USA si jako teenager upletl dredy. Účes se mu natolik zalíbil, že se s ním v dospělosti nechtěl rozloučit. Dredy nosil celkem jedenáct let, během nichž mu dorostly až k pasu. V určitém okamžiku si však uvědomil, že je čas na změnu, a rozhodl se začít s novým účesem.

foto: laykni.com

Chlapec nejprve požádal svou přítelkyni, aby mu ostříhala dredy, ale ukázalo se, že to není tak snadné. Vlasy byly tak zamotané, že to prostě nešlo udělat nůžkami.

Poté bylo rozhodnuto obrátit se na odborníky. Kadeřnice rychle přišla na to, jak tyto "příšery" překonat. Celková hmotnost dredů byla 1 kilogram.

foto: laykni.com

Když se náš hrdina uviděl "obnovený", doslova nepoznal svůj odraz. Dříve o něm měli někteří lidé kvůli jeho neobvyklému účesu špatný dojem. Ale teď se na ně ze zrcadla usmíval pohledný muž.

foto: laykni.com

Uživatelé internetu si všimli, že se z chlapce stal opravdu pohledný muž, a jeho přítelkyně ho teď bude muset skrývat před fanoušky, kteří se objevili.

Hlavní foto: laykni.com