Do svých 25 let vyvinul Freddie Figgers více než 80 programů a získal pět patentů. Nejlepší pomstou osudu je úspěch!

Křičel tak hlasitě, že ho našel kolemjdoucí a zavolal policii. Malý Freddie byl převezen do nemocnice a po 13 dnech adoptován. Freddie odešel do rodiny Nathana a Betty Figgerových z města Quincy. Měli už dceru, ale když ve zprávách slyšeli příběh opuštěného dítěte, vydali se za ním do sirotčince.

Figgerovi žili skromně: jeho otec pracoval na Floridské univerzitě a matka byla ženou v domácnosti.

Ve škole se Freddiemu posmívali jako "odpadkovému dítěti", protože všichni znali jeho příběh. Když dospěl, našel svou biologickou matku - ukázalo se, že je závislá na drogách, a už se s ní nikdy nesetkal.

"Moji adoptivní rodiče mi dali lásku a budoucnost. Považuji je za svého otce a matku."

Když bylo Freddiemu devět let, koupil mu Nathan Figgers v obchodě s použitým zbožím rozbitý počítač Macintosh z roku 1989. Za 25 dolarů. Položil počítač na kuchyňský stůl, podal synovi šroubovák a nechal ho, ať si dělá, co chce. Freddie počítač několikrát sestavil a rozebral. A pak přidal detaily z otcova starého rádia. A starý Macintosh začal opět fungovat! Tak chlapec objevil svou skutečnou vášeň. Macintosh mimochodem stále funguje a je uložen ve Figgerově domě.

Ve 13 letech získal Freddie první práci. Město Quincy si teenagera najalo na opravu počítačů. A Freddie založil svůj první podnik Figgers Computers už v 15 letech! V obývacím pokoji svých rodičů opravoval počítače a vytvářel servery, kam mohli zákazníci ukládat svá data. Poté se věnoval vývoji mobilních aplikací a softwaru pro komerční společnosti.

Po několika semestrech na univerzitě Freddie studia zanechal.

"Tuto cestu bych ostatním nedoporučoval." - Figgers říká. - "Ale svého rozhodnutí nelituji. V 17 letech jsem už měl 150 klientů, kteří potřebovali webové stránky a servery pro ukládání dat. Nebylo možné se zastavit."

V 19 letech získal Freddie svůj první patent. Vynalezl zařízení, které pomáhá lékařům sledovat stav pacientů na dálku, a prodal ho technologické společnosti v Kansasu za 2,2 milionu dolarů.

Když bylo Freddiemu něco přes 20 let, jeho otec onemocněl Alzheimerovou chorobou. Poté vyvinul GPS lokátor s komunikační funkcí a zabudoval jej do trenažérů svého otce. Vždy tak věděl, kde se jeho otec nachází. Toto zařízení pomohlo mnoha lidem s demencí.

Do svých 25 let vyvinul Freddie Figgers více než 80 vlastních programů a získal pět patentů.

Freddie založil charitativní nadaci, která poskytuje stipendia studentům a pomáhá bezdomovcům při katastrofách. "Nadaci jsem založil z vlastního platu. Vzpomínám si, odkud jsem přišel, a jsem si jistý, že si můžete koupit celý svět, ale ztratit duši - a to nechci. Chci změnit svět k lepšímu. Dobro se vždy vrací. A nejlepší pomstou osudu je úspěch."

Hlavní foto: storyfox.ru