Teprve po narození dítěte mladá matka zjistila, že je znovu těhotná, a navíc čeká trojčata. Ona i její manžel byli samozřejmě šokováni.

Dnes vám budeme vyprávět příběh ženy, která během jednoho roku porodila čtyři děti, je to těžko uvěřitelné, ale mladá rodina z anglického Sheffieldu se velmi rychle rozkmotřila.

foto: laykni.com

Manželé Jessica a Harry Pritchardovi již vychovávali dceru, ale rozhodli se mít druhé dítě. V květnu 2020 se jim narodila druhá dcera Mia. A po několika měsících Jessica zjistí, že je opět těhotná. Mladí manželé se s tím samozřejmě hned nesmířili, na takový zvrat osudu prostě nebyli připraveni. Představte si, jak byla Jessica šokovaná, když jí během ultrazvuku oznámili, že čeká trojčata!

Protože její manžel nebyl kvůli karanténě vyšetření přítomen, neuvěřil hned, když mu žena novinku sdělila po telefonu, myslel si, že jde o vtip.

"Manžel tomu uvěřil, až když jsem mu ukázala ultrazvuk." - říká Jessica - "Byl to pro něj určitě velký šok. Nyní jsme však s našimi dětmi velmi spokojeni."

V očekávání trojčat se celý nákupní seznam pro novorozence musel vynásobit třemi.

"Tři postýlky, třímístný kočárek a další a další podle seznamu - nákupní seznam byl velmi dlouhý," říká maminka s více dětmi.

foto: laykni.com

A tak se Jessica 11 měsíců po porodu ocitla znovu ve stejné nemocnici. V dubnu letošního roku se jí narodili Ella, George a Olivia. Její nejstarší dcera, osmiletá Molly, se s radostí ujala svých sester a bratra a ráda se o ně stará.

"Všechny je zbožňuje. Je to taková hodná sestra a pořád chce pomáhat," říká Jessica.

foto: laykni.com

Žena říká, že zvyknout si na velkou rodinu není těžké. Nebo je to pro ni jednodušší, protože pracuje jako učitelka na základní škole, takže ví, jak organizovat výchovný proces.

"Třetí těhotenství pro nás bylo rozhodně velkým překvapením. Proces zvykání netrval dlouho. Jsem velmi organizovaný člověk, takže si musím všechno předem naplánovat," říká.

Hlavní foto: laykni.com