Každý, kdo musel přežít požár ve svém domě nebo kdo zná lidi, kteří takovým peklem prošli, chápe, jak ničivé následky může tato hrozná událost mít.

Je úžasné, jak rychle se požár rozšíří všude, až zachvátí celý dům. Tuto drsnou zkušenost již zažila rodina Marrových z amerického státu Michigan.

Stalo se to v roce 2017. Jednoho březnového dne Marrův dům zachvátil požár. Všichni byli v neuvěřitelném zoufalství. Ani ne tak kvůli věcem, které oheň zničil. V domě, který zachvátily plameny, se nacházel jejich domácí pes Chloe, který mohl kdykoli zemřít.

Díky hasiči se ji však podařilo zachránit. Vyrobil Chloe plynovou masku a pomohl jí z ohně.

Zpět do ruin

Tady byste mohli tento příběh ukončit, ale pes měl svůj vlastní dluh, který chtěl splatit.

foto: storyfox

Důvodem bylo, že matka rodiny Christine Marrová poprvé od požáru navštívila místo požáru se svým psem.

Když si prohlíželi spálené věci, stalo se něco úžasného.

Chloe najednou začala volat svou paní na jedno místo. Když ji Christine následovala, pes ji zavedl do tmavé díry pod podlahou. Pes ji očichal.

foto: storyfox

Krystyna později vyprávěla, že zpod prken slyšela slabé mňoukání. Když žena posvítila baterkou do díry, uviděla tam kočku.

Christine nejprve usoudila, že to byla toulavá kočka, která se do domu vloupala skrz prkna. A po chvíli si uvědomila, že to byl jejich kocour Ringer, který se ztratil.

foto: storyfox

Během požáru se ztratil

Ringer zmizel, když v domě vypukl požár. Dva měsíce ho nemohli nikde najít. Co zbývalo k přemýšlení? Kočka už byla samozřejmě mrtvá....

Christina byla neuvěřitelně šťastná, že našla chlupatého mazlíčka! Je úžasné, že Ringer zůstal tak dlouho naživu, když byl sám v úplně vyhořelém domě!

foto: storyfox

Christina Marrová v rozhovoru pro redakci deníku South Florida uvedla, že to byl prostě zázrak. Kočka žila dva měsíce bez jídla a vody.

Když ho našli, byl velmi vyčerpaný, ale po návratu k rodině se rychle zotavil. Samozřejmě se tak dělo pod přísným dohledem Chloe. Ani v tomto případě pes svého kočičího přítele neopustil.

Hlavní foto: storyfox