Možná jste slyšeli příběh, kdy si před dvaceti lety byla těhotná žena v Íránu jistá, že bude mít jedno dítě, a během porodu se ukázalo, že jsou tři.

Rodiče byli nejprve šokováni, ale později je takové překvapení velmi potěšilo, i když se jejich výdaje ztrojnásobily. Navzdory všem obtížím byly dívky vychovávány v atmosféře lásky a péče. Každému dítěti věnovali rodiče tolik pozornosti, kolik bylo potřeba. Nikdo kvůli tomu netrpěl.

foto: laykni.com

Podle místní tradice by se dívky měly po dosažení plnoletosti vdát a založit vlastní rodinu. Sestry se však rozhodly jinak. Aby se vyhnuli budoucím problémům, rozhodli se přestěhovat do Londýna. Ze strany rodičů se sestry těšily podpoře. Jejich otec a matka jim byli ochotni pomoci s pronájmem bytu.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Elnaz, Golnaz a Tanaz, tak se trojčata jmenují, chtěly opravdu profesionálně pracovat v módním průmyslu, a proto si vybraly správnou vzdělávací instituci. Poté si vytvořili účet na sociálních sítích, kde se svými odběrateli sdílejí módní "looky". Díky tomu jsou stále oblíbenější.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Díky tomu, že mají blog, začaly různé agentury zvát dívky k účasti na focení. Několik módních značek jim také nabídlo práci.

foto: laykni.com

Je však třeba uznat, že právě díky své identitě dosáhly ve světě velké popularity. Nejde jen o jejich základní dovednosti - dokonalý vkus a styl.

foto: laykni.com

Dívky nyní se svatbou nespěchají, protože rychle stoupají po kariérním žebříčku. Jsou také velmi spokojeni se svým současným životem, který je v současné době opravdu vzrušující.

foto: laykni.com

Trojčata jsou v dnešním světě vlastně raritou. Proto dívky nemají ve zvolené profesi mnoho konkurentů. Jsou si podobné jako tři kapky vody.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com