Jim Carrey je pravděpodobně jedním z nejoblíbenějších komiků v Hollywoodu. Za svůj život byl dvakrát ženatý, měl mnoho milostných vztahů, ale má jen jedno dítě - dceru narozenou v prvním manželství.

foto: laykni.com

V roce 1987 se Jim poprvé oženil se servírkou Melissou Womerovou a v témže roce se jim narodila dcera Jane.

foto: laykni.com

Toto manželství trvalo osm let. Všechno bylo v pořádku, dokud se Jim nestal slavným. Od té doby začaly v rodině hádky. Podle Womera nutila svého manžela, aby občas sestoupil z nebe a vynášel odpadky.

foto: laykni.com

Po rozvodu nechal herec dceru u její matky a dal jim milion dolarů. Poté ho přemohly deprese, rozvod se mu velmi těžko prožíval. Se svou dcerou však nepřestal komunikovat. Jima a jeho dceru jste mohli často vidět na filmových premiérách a Jane stála vedle něj, když její otec obdržel hvězdu na hollywoodském Chodníku hvězd.

foto: laykni.com

V roce 2012 se Jane objevila v pořadu American Idol. Dívka snila o tom, že se stane slavnou zpěvačkou, ale soutěž opustila už ve druhém kole. Jak sama Kerry přiznává, je velmi těžké vystoupit ze stínu tak slavného otce.

foto: laykni.com

V letech 2013-2014 Jim a Jane spolupracovali na tvorbě a zvukové nahrávce dětské knihy How Roland Rolls. Slavná dcera nahrála také soundtracky k pokračování filmu Blbý a blbější, v němž hrál její otec. A v roce 2018 se dívka zúčastnila natáčení televizní show Catfish. Nyní hercova dcera vystupuje ve skupině nesoucí její jméno - The Jane Carrey Band.

foto: laykni.com

V prosinci 2009 se Jane provdala za Alexe Santanu, zpěváka metalové skupiny Blood Money. Manželé mají syna Jacksona Rileyho. Jeho narození však manželství nezachránilo a v roce 2010 se manželé rozvedli a žili spolu pouhých 11 měsíců.

foto: laykni.com

Jane říká, že má s otcem skvělý vztah a je na něj velmi hrdá.

Hlavní foto: laykni.com