Tento pár vždy přitahuje pozornost. James a Chloe jsou považováni za manžele s největším výškovým rozdílem. Kvůli Laronovu syndromu diagnostikovanému v děloze měří James pouze 109,3 cm, jeho manželka má průměrnou výšku ženy 166,1 cm.

foto: lemurov.net

Chloe je o 57 centimetrů vyšší než její manžel, 2. června 2021 byl jejich rekord potvrzen Guinnessovou knihou rekordů.

Manželé Lustedovi jsou spolu již devět let.

Svůj svazek oficiálně zaregistrovali v roce 2013 a vychovávají tříletou dceru Olivii. Třiatřicetiletý James Lusted pracuje v televizi, naučil se využívat svou jedinečnost a uvolnil svůj herecký potenciál.

foto: lemurov.net

Před setkáním s Chloe si byl mladý muž jistý, že se neožení, a ona dávala přednost vysokým mužům. Podle manželů je jejich příběh poučný, protože když se seznámili, netušili, že jde o stejnou lásku.

foto: lemurov.net

V roce 2012 hostila Británie letní olympijské hry a James měl tu čest nést olympijskou pochodeň ulicemi svého rodného města. Později se s Chloe seznámil v hospodě ve společnosti společných přátel.

foto: lemurov.net

Jejich vášeň pro sport se stala základem jejich přátelství a společné návštěvy stadionu a sportovních barů je postupně sbližovaly. Brzy si uvědomili, že jeden pro druhého hodně znamenají. Navzdory očekávané skepsi společnosti se rozhodli vzít.

foto: lemurov.net

Podle Chloe, která je učitelkou, jejich příběh potvrzuje, že obsah knihy je mnohem zajímavější než to, co se píše na obálce. A skutečný pocit může převrátit vaše plány a představy o dokonalém partnerovi naruby.

foto: lemurov.net

James Lusted považuje setkání s Chloe za svůj největší úspěch a narození dcery za největší zázrak.

foto: lemurov.net

Manželé jsou šťastní a plní naděje a jejich uznání jako rekordmanů přispělo k rodinné pokladnici úspěchů, na které jsou velmi hrdí.

Hlavní foto: lemurov.net