Šance, že se přirozeně narodí identická trojčata, je velmi malá. Šestadvacetiletá Britka Katie Crowová však prožila neobvyklé těhotenství a porodila trojčata.

Bylo to poprvé, co Katie a její manžel zjistili, že ve 12. týdnu nosí pod srdcem tři děti. Nikdo si však nepředstavoval, že si tato miminka budou navzájem velmi podobná. Trojčata jsou obvykle výsledkem oplodnění dvou vajíček. Po početí jedno plodové vejce pokračuje v růstu a druhé se rozdělí na dvě části a vzniknou dvě embrya - tak vznikají jednovaječná dvojčata. V důsledku tohoto rozdělení plodových vajíček si děti nejsou příliš podobné.

foto: laykni.com

Katie však porodila naprosto identické děti. Tato trojčata se nazývají jednovaječná dvojčata, protože při početí je oplodněno pouze jedno plodové vejce, které se následně rozdělí na tři části.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Tommy, Joshua a Eddie se narodili 9. února. V tomto příběhu to ale není tak jednoduché: z každého dítěte bylo třeba udělat tři jmenovky, protože se od sebe vůbec nelišily.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

"Když jsem zjistila, že čekám trojčata, říkala jsem si: 'Nemáme velký dům ani sedmimístné auto', ale babička mi řekla: "Věřím, že všechno má svůj důvod." A měla pravdu, protože moji kluci jsou prostě skvělí," říká mladá maminka.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Manželé mají také čtyřletého syna Jacoba.

Hlavní foto: laykni.com