Seznamte se s tímto působivým fešákem, který je vnukem legendárního Charlieho Chaplina. Pouhým okem je mezi nimi vidět podobnost: kudrnaté vlasy, modrošedé oči a neuvěřitelné charisma. James Thierree se narodil v roce 1974.

foto: turba-urba.org

Mimochodem, 46letý krasavec se nerad srovnává se svým slavným předkem: "Každý z nás má rodiče, prarodiče. Něco si z nich bereme: dobré nebo i špatné. Zatímco v mém případě je to vždy Chaplin, Chaplin a Chaplin."

foto: turba-urba.org

Thierree si zvolil tvůrčí povolání. V tomto člověku se současně vyskytuje několik postav: režisér, houslista, mim, akrobat, tanečník, umělec. Chcete říct, že děti slavných osobností jsou vždy jiné? Malý James jezdil po celé dětství na turné se svými rodiči.

foto: turba-urba.org

Victoria Chaplinová a Jean-Baptiste Thierree vytvořili vlastní cirkus. James dnes často vzpomíná na romantický příběh lásky svých rodičů. Viktorii bylo 18 let, když utekla s mladým hercem Jeanem-Baptistem. Thierree vzpomíná, že ve škole často slýchával od svých spolužáků: "Byl jsem synem obyčejného klauna."

foto: turba-urba.org

Thierree hrál několikrát ve filmech a dokonce získal ocenění jako nejslibnější herec. V roce 1998 založil vlastní divadelní skupinu.

foto: turba-urba.org

O některých Thierreeho výkonech se chce říct jen: "Chaplinův styl". Kdosi kdysi o Jakubovi napsal: "Dědeček nedopil svou sklenku vína a nechal ji vnukovi."

foto: turba-urba.org

Hlavní foto: turba-urba.org