Každá žena chce být v hloubi duše krásná. V jakémkoli věku, s jakoukoli postavou a za jakýchkoli životních okolností. Péče o sebe je povinností každého z nás, ale jsou situace, kdy to okolnosti nedovolují. Například tvrdá práce pro celou rodinu. Na péči o sebe pak nemáte čas ani peníze. V takové situaci se ocitla Louisa, žena z Portugalska.

foto: google

Louisa je žena se zajímavým, ale velmi typickým osudem. Po svatbě v mladém věku se plně věnovala domácím povinnostem a péči o rodinu. Žena strávila většinu života v roli ženy v domácnosti a vychovávala děti. Její manžel pracoval ve své profesi a snažil se rodinu finančně podporovat. Tyto peníze však vždy stačily jen na nejnutnější věci.

foto: google

V podobné situaci se nachází velké množství žen. Při domácích pracích se o sebe často nedokážou postarat.

foto: google

Manžel nikdy nedbal na vzhled své ženy a miloval ji takovou, jaká byla. Louisin vzhled byl s věkem stále méně krásný, i když v mládí byla docela hezká. Nedostatek času a hlavně peněz však vedl k tomu, že se žena o sebe prakticky přestala starat. Dokonce se ani nestihla ostříhat, natož nalíčit.

foto: google

foto: google

foto: google

foto: google

To je velmi smutné. Naneštěstí se Louisa při péči o druhé nedokázala postarat sama o sebe.

foto: google

Odborníci z programu určili fáze Luisiny transformace. Nejdříve poslali ženu k zubaři. Její zuby nebyly v nejlepším stavu, a tak se zubař musel hodně snažit, aby naší hrdince vykouzlil krásný úsměv.

foto: google

Louisa pak šla ke kadeřníkovi. Před proměnou měla černé, kudrnaté a hlavně zapletené vlasy, které jí spadaly náhodně na ramena. Nebyla ani řeč o stylizaci. Kadeřnice jí vlasy narovnaly, upravily a natočily do měkkých loken, které se staly dokonalou volbou účesu.

foto: google

Dále na Louisu čekali maskéři. Museli udělat složitý make-up. Potíž byla v tom, že kůže naší hrdinky nebyla v nejlepším stavu. Vizážisté museli nanést poměrně silnou vrstvu podkladové báze, aby zakryli nedokonalosti pleti. Také si lehce nalíčily oči zhušťující řasenkou a zvýraznily rty červenou rtěnkou.

Poslední fází proměny byl výběr oblečení. Stylisté pro Louisu vybrali černé midi šaty, které krásně seděly na její postavě, a boty na jehlovém podpatku.

foto: google

Nakonec se sešli odborníci, diváci a samozřejmě Louisini příbuzní, aby se podívali, kým se stala. Vzhled ženy byl velkolepý, všichni si povzdechli, když viděli její nový vzhled. Její manžel a děti měli z návštěvy Louisy radost. Její manžel jí poblahopřál a předal jí kytici květin.

Proměna je prostě úžasná. Nyní máme co do činění s ženou, která je nejméně o deset let mladší. Je šťastná a vypadá úžasně. Doufáme, že tyto pozitivní změny vzhledu budou trvat dlouho a Louisa se o sebe bude moci v budoucnu postarat sama!

foto: google

Myslíte si, že se transformace podařila?

Hlavní foto: google.com