Satu Nordling Gonzalezová, 35 let, pochází z Finska, ale nyní žije ve Švédsku. Je matkou devíti dětí a vede populární blog o mateřství. Její manžel Andreas je Uruguayec. Společně vychovávají tři syny a šest dcer ve věku od čtyř měsíců do 12 let.

"Když se podíváte zpět na posledních 13 let, tak naprostou většinu času jsem strávila těhotenstvím. Svou rodinu miluji z celého srdce. Moje děti pro mě znamenají všechno. Už jako malá holka jsem si představovala velkou rodinu," říká mnohonásobná matka.

foto: google

Satu překvapivě dlouho před prvním těhotenstvím zjistila, že má zdravotní problémy a nemůže se stát maminkou.

"Většina lidí si neuvědomuje, že jsem zpočátku měla problémy s těhotenstvím. Potratila jsem, bylo tam mnoho komplikací.... Na jedné klinice pro léčbu neplodnosti mi dokonce řekli, že se nikdy nestanu maminkou. Ve fázi plánování těhotenství byla podpora mého manžela neocenitelná. Andreas teď hodně pomáhá s dětmi," říká Satu.

foto: google

Kdyby jí manžel nepomohl, bylo by to pro ženu těžké. Koneckonců teď má doma dvanáctiletou Nicole, jedenáctiletou Vanessu, desetiletá dvojčata Jonathana a Danila, sedmiletou Olivii, šestiletého Kevina, pětiletou Selinu, dvouletou Isabelle a čtyřměsíční Melanii v postýlce, která se dožaduje pozornosti.

Přestože jsou všechny děti krásné a zdravé a její manžel milující a chápavý, Satu se netají tím, že je někdy velmi unavená a dokonce i naštvaná. Poté má výčitky svědomí, ale nemůže si pomoci.

foto: google

"Být mámou je obrovská dřina a oběť. Někdy mě pocit únavy přemůže ještě před snídaní. Ale úsměvy a láska dětí jsou tou nejlepší odměnou za péči o ně," píše na svém blogu.

Odběratelé poznamenávají, že žena vypadá velmi dobře, bez ohledu na počet dětí.

foto: google

Hlavní foto: google.com