Pes se na ně podíval a prosil o pomoc!

Nick a Emily se vydali na výlet do Montany a doufali, že si užijí skvělé počasí a výhledy. Jeli vlastním autem a očekávali dobrodružství, která je čekají.

Najednou si Nick všiml, že jim dochází benzín, a tak se mladí lidé rozhodli zastavit na čerpací stanici. A v tu chvíli na ně vyskočil pes..…

foto: storyfox.ru

Smutné oči zatoulaného zvířete zarmoutily mladý pár. Pes se na ně podíval a prosil o pomoc! Jeho srst byla špinavá, pokrytá trny od rostlin a jeho pohled se zdál tak smutný.....

Žena, která byla poblíž, požádala mladíky, aby psa odvedli. Vysvětlovala, že chudák nemá majitele a nemá se ho kdo ujmout.

foto: storyfox.ru

Emily a Nick se původně rozhodli, že si psa prostě vezmou s sebou, až na konci cesty se spojí s útulkem a svého čtyřnohého společníka si odvezou tam. Nový přítel dostal jméno Montana - podle místa, kde byl nalezen.

Po skončení cesty se však plány změnily! V té době už Emily a Nick k pejskovi tak přilnuli, že se s ním nechtěli rozloučit! Pejsek nebyl nalezen v útulku, ale šel s nimi domů, kde nadále spokojeně žije se svými majiteli.

foto: storyfox.ru

Jejich životy se změnily a mladí manželé přiznávají, že si užívají každý den strávený s Montanou. Když pes šlápl na něco ostrého, manželé byli velmi vystresovaní, protože se u nich objevila infekce. Tlapku se jim podařilo rychle ošetřit, ale obvaz, který mu přiložili, se zvířeti strašně nelíbil. Bylo potřeba, aby Montana ránu neolizovala.

foto: storyfox.ru

Naštěstí vše dopadlo dobře a zvíře je zcela zdravé. Díky šťastné náhodě se jeho život změnil a on už nemusí hladovět a potulovat se po ulicích.

foto: storyfox.ru

Přejeme tomuto úžasnému pejskovi hodně štěstí a ať dělá svým majitelům radost co nejdéle!

Hlavní foto: storyfox.ru