Mnoho lidí se spoléhá na laskavost cizích lidí, ale to s sebou nese rizika. Nikdy nevíte, co můžete od cizích lidí očekávat.

Když auto této starší paní píchlo pneumatiku, nevěděla, jak se dostane domů.

Muž jel po venkovské silnici a uviděl auto zaparkované u krajnice. Seděla tam sehnutá žena, která vypadala ustaraně. Mladík se rozhodl zastavit a pomoci jí.

Žena se začala obávat, když se k ní začal přibližovat cizí muž. Co tím myslí? Je někdo ochoten jí přijít na pomoc?

Protože si kolo nemohla opravit sama, neměla na výběr. Paní mu dala náhradní pneumatiku a on ji velmi rychle vyměnil.

Žena muži poděkovala a nabídla mu, že mu za práci zaplatí. Nepovažoval však za nutné brát od ní peníze za pomoc. Řekl jí to: "Až uvidíte někoho, kdo potřebuje pomoc, vzpomeňte si na mě. Vzpomeňte si na Briana Andersona a odplaťte dobré za dobré ".

Muž odešel. Na starší ženu udělala mužova laskavost takový dojem, že se jí zatočila hlava. Pak nasedla do svého mercedesu, ujela kousek cesty a zastavila u restaurace.

Tam potkala usměvavou servírku, která jí nabídla ručník, aby si osušila vlasy mokré od deště. A tehdy si starší žena všimla, že servírka je v pokročilém stádiu těhotenství. Nejspíš byla velmi unavená, ale přesto vypadala jako ten nejmilejší člověk na světě.

Starší žena si objednala limonádu a rychle ji vypila. Pak si vzpomněla na Briana Andersona. Zaplatila 100 dolarů za pití, a když jí servírka šla rozměnit peníze, rychle se vytratila z baru a odešla.

Servírka uviděla na ubrousku napsaný vzkaz: "Na cestě mi pomohl velmi milý člověk, teď pomáhám já vám. V ubrousku bylo dalších 400 dolarů.

Servírce se zatočila hlava. Dítě se má narodit příští měsíc a těchto pár týdnů slibovalo, že bude velmi náročných. Složila poznámky, strčila si je do kapsy a dokončila směnu.

O několik hodin později se servírka konečně vrátila domů. Lehla si do postele, pomyslela si, jaké má štěstí, naklonila se k manželovi, políbila ho na čelo a řekla: "Miluji tě, Briane Andersone."

Hlavní foto: storyfox.ru