Tento úžasný příběh je skutečným zázrakem. Dívka ani nevěděla, že je těhotná, téměř až do porodu. Díky Bohu se dítě narodilo naprosto zdravé.

Šťastná maminka vypráví, že v té době už s manželem ztratili naději, že budou mít někdy vlastní děti. Laura už dvakrát potratila, takže se smířila s tím, že budou bezdětní.

Vše probíhalo jako obvykle, žena žila normálním životem a nic netušila - chodila do práce, na procházky, na nákupy..... A pak se najednou před Dnem díkůvzdání ukázalo, že se jejich rodina rozroste. Lauren byla již ve 38. týdnu těhotenství. Malý Wyeth se narodil 2. prosince 2019.

Žena později vysvětlila, proč o svém těhotenství nevěděla. Dlouho jí byl diagnostikován syndrom polycystických vaječníků. Z tohoto důvodu měla celý život nepravidelný menstruační cyklus.

foto: laykni.com

Podle lékařů je běžné, že žena žije a neví, že je těhotná, zejména s postavou, jakou má Lauren. Na druhou stranu říká, že na své postavě téměř nezaznamenala žádnou změnu, oblečení na ní leželo jako dřív.

"Nemyslím si, že bych mohl někoho milovat víc než svého syna. Jeho narozeniny jsou tím nejlepším dárkem, jaký jsem mohla dostat," říká novopečená maminka.

Hlavní foto: laykni.com