Otcovo překvapení dceru překvapilo. Prostě nedokázala zadržet slzy.

Ashley Stevens, kameraman z Kentucky, nedávno vyprávěl dojemný příběh, který se odehrál před jeho očima, když byl v polovině října loňského roku pozván, aby natočil svatbu Elly a Mitche Keemanových. Uprostřed obřadu promluvil otec nevěsty Al Jones. Připomněl vážnou nehodu své dcery v roce 2017.

V té době měla Eli vážně poškozenou čelist a lékaři ji museli dát doslova dohromady. Dívce byly do dýchacích cest zavedeny kovové kolíky a trubičky. Eli zcela ztratila sluch a schopnost mluvit a s rodiči se dorozumívala pouze gesty.

"Eli se rychle naučila znakovou řeč. Začala nám s Jenny ukazovat, co chce," vzpomínal Al, "a my jsme tam jen stáli a divili se, že jí nerozumíme. Dcera byla frustrovaná, a tak jsme přistoupili k plánu B - rozhodli jsme se komunikovat prostřednictvím elektronické tabule. Ale po celou dobu jsem se nepřestal učit znakovou řeč, i když se v ní stále ještě moc dobře nedomluvím."

Po těchto slovech začala hrát hudba a Al začal "zpívat" a rukama ukazoval slova z písně I loved her first od skupiny Heartland. Eli nedokázala zadržet slzy. O nadcházejícím překvapení, že se pro ni táta přece jen naučil znakovou řeč, nic nevěděla.

Zdroj: youtube.com

Když píseň skončila, publikum propuklo v potlesk a nevěsta s manželem se vrhli obejmout Ala a poděkovat mu za jeho dojemný dar. Podle Andrewových vzpomínek se i on, profesionální kameraman, snažil zadržet slzy. "Všichni plakali. Na to se nedá zapomenout," říká.

Hlavní foto: google.com