Adoptivní matka nečekala, že skončí s tvorem, který děsí lidi už více než tisíc let.

Majitel malého zvířete si myslel, že trpí nějakou nemocí. Mládě nemělo na těle téměř žádný chmýří a srst, která mu vyrostla, připomínala krátké vlasy a rostla v chomáčích.

Dívka, která se na TikToku zaregistrovala pod pseudonymem graciewolfcat, potěšila své odběratele videem natočeným před více než rokem. Je na něm zachycena její kočka Gracie jako miminko. "Catwoman" řekla, že si původně myslela, že je zvíře nemocné, a doufala, že ho vyléčí, ale teprve nedávno zjistila, jaký zázrak se jí vlastně stal. Takto vypadala Gracie, když začala žít se svým novým majitelem.

foto: google

"Takhle Gracie vyrostla a my jsme netušili, že je to vlčí kočka! Mysleli jsme si, že jen vypadá velmi divně nebo je nemocná," napsala k videu adoptivní matka kotěte.

Na videu leží kotě zabalené v ručníku na sedadle auta, jí z láhve a hravě podupává k majiteli, který na něj volá. Kromě Gracie má holčička ještě další koťata, se kterými si skvěle rozumí.

Kočka rostla, přibírala na váze, zvětšovala se. Pokryla se srstí, ale ne jako ostatní koťata. V závislosti na ročním období byla vlna více či méně hustá. A ještě jedna zvláštnost - kolem očí neměli prakticky žádné chlupy na tlamě. Takto lidé zobrazovali ... vlkodlaci!

Dívka začala přemýšlet, co je s jejím koťátkem. Brzy zjistila, že vlastní nejvzácnějšího zástupce kočkovitých šelem. Toto plemeno bylo zaregistrováno teprve v roce 2010.

foto: google

Lykoi - tak nazývají majitelé toto plemeno. Je způsobena jedinečnou mutací linie srsti koček, v jejímž důsledku nemají kočky podsadu a na mnoha místech srst vůbec neroste.

foto: google

Lykoi - tak nazývají majitelé toto plemeno. Je to způsobeno jedinečnou mutací linie srsti, v jejímž důsledku kočky nemají podsadu a na mnoha místech srst vůbec neroste.Lykoi kočky nemají geny charakteristické pro sphynxe. Samotný název plemene pochází z anglického slova, které se překládá jako "vlkodlak". Mimochodem, Gracie od narození vynikala mezi svými 12 sourozenci, kteří se narodili dvěma kočkám žijícím ve stejném domě. Byla jedinou nositelkou tohoto vzácného genu.

foto: google

Hlavní foto: google.com