Rodiče pro své děti obětují mnoho a matka tohoto mladíka z Filipín není výjimkou. Teresita Alcanzareová pracovala 20 let každý den jako pokojská v Hongkongu, aby získala peníze pro svých sedm dětí žijících na Filipínách.

Když Teresita 10. června dokončila svou práci, odvezl ji její syn Hans Alcanzare přímo z hongkongského letiště na cestu po jihovýchodní Asii.

Cestování po Asii bylo dlouho snem této ženy.

Její syn byl na sociálních sítích všude, kde zveřejňoval fotky z každé země, kterou s maminkou navštívil. Během své cesty navštívili sedm zemí: Vietnam, Singapur, Thajsko, Macao, Indonésii, Tchaj-wan a Malajsii.

Děti říkají, že jejich matka už nebude muset pracovat ani den, protože našetřily dost peněz, aby Teresita po návratu domů na Filipíny měla dost peněz na měsíční výdaje.

foto: kakao.im

"Máme velké štěstí, že máme takovou matku," napsal Hans na svém facebookovém profilu.

Život této rodiny byl velmi těžký.

Zaměstnanci hotelů v Hongkongu sice vydělávají více než na Filipínách, ale mohou počítat pouze s jedním týdnem placené dovolené ročně. Hans na svém facebookovém profilu napsal, že byl velmi rozrušený, když jeho matka odešla do práce. V té době mu bylo pouhých šest let a byl nejmladší ze sedmi dětí.

Teresita žila v Hongkongu a šetřila peníze, aby její děti mohly chodit do školy.

foto: kakao.im

Žena si už nepamatuje, kdy si naposledy něco koupila.

Hans Alkanzare je nyní stavebním inženýrem. Také jeho sourozenci měli možnost studovat na vysoké škole a vybrat si své oblíbené povolání.

"V rodině už máme diplomovaného účetního, učitele, zdravotní sestru, lékárníka a porodní asistentku, stavebního inženýra a instalatéra a brzy přibude i IT specialista," napsal Hans své matce.

foto: kakao.im

"Rád vidím usměvavou maminku!"

Jeho příspěvek vyvolal na sociálních sítích opravdovou bouři a všichni Hanse chválili, že je tak zodpovědný a vděčný syn.

Hlavní foto: kakao.im